Smart locking van Keynius®

Olssen is exclusief partner van Keynius®, het innovatieve en flexibele locker management systeem waarmee lockers handig en eenvoudig in te zetten zijn voor een breed scala aan lockeroplossingen. Maak kennis met de state-of-the-art software en uiterst innovatieve hardware.

Smart locking software

Het gebruiken en beheren van uw smart lockers is eenvoudig en intuïtief met de slimme software van Keynius. Volledig in de cloud, dus nooit meer gedoe met servers, updates en onderhoud. Én uiterst veilig volgens de meest strenge veiligheidseisen van Azure.


De Keynius software is beschikbaar op pc, smartphone app, touchscreen in de locker wall en online. Beheren van de lockers, gebruikers en lockeritems is kinderspel met de intuïtieve instellingen, dashboards en rapportages.


U kunt Keynius overigens ook eenvoudig (laten) koppelen aan uw eigen beheersysteem met een van de vele beschikbare API's.

Keynius Smart Locking: flexibel, intuïtief en schaalbaar

Bekijk zelf in een paar minuten hoe slim en handig de Keynius-oplossing werkt voor gebruikers en beheerders

Voor elke industrie en toepassing

Keynius smart locking wordt in meer dan 50 landen gebruikt, in vele branches en voor allerlei verschillende toepassingen. In kantoren maken werknemers gebruik van hun eigen locker, heeft de IT-afdeling een aantal lockers voor uitgifte van laptops, worden pakketjes voor werknemers afgegeven en opgehaald bij de receptie lockerwand en kunnen bezoekers hun jas veilig opbergen in dezelfde receptie lockerwand. In de horeca en event sector kunnen bezoekers met een simpele QR scan een locker reserveren en betalen. Ook voor scholen en andere sectoren biedt Keynius de meest eenvoudige en meest werkbare opbergmogelijkheid.

Revolutionair simpel

Met het locking system van Keynius kan Olssen al haar smart locker walls plug & play leveren. Het enige dat nodig is, is een stroom- en internetaansluiting! Keynius ontwikkelde hiervoor een uiterst slim apparaat: de Keynius Smart Home, een IOT-controller. Met de Smart Home Teacher legt u de basis voor de aansluiting van uw smart lockers. Door Smart Homes te koppelen kunnen tot wel 4.096 sloten bediend worden met hetzelfde systeem. 

Maak kennis met onze slimme sloten

Een ware revolutie in smart locks: Keynius ontwikkelde een uiterst innovatief slot, indrukwekkend in al zijn eenvoud en mogelijkheden. Wist u dat elk slot softwarematig ingesteld kan worden op zowel Push2Open als Pop2Open? Hiermee is Keynius uniek in de markt. 

Daarnaast is het slot te voorzien van een cover met een verlichting en usb A/C-aansluiting, en/of een status-LED op de deur. Dit betekent dat de handige uitbreidingen ook later nog gemakkelijk zijn toe te voegen. Handig en slim!


Het bedrade slot ('Rene') kan worden geleverd met een mooie cover ('Suit') die zelfs naar wens te te voorzien van uw bedrijfslogo.

Sinds kort levert Keynius ook batterijsloten (Smart lock LEO) met RFID of PIN bediening. Deze batterijsloten kunnen indien gewenst opgenomen worden in een bedraad Keynius systeem. Klik hier voor meer informatie. 

Wilt u er een touchscreen bij?

Bediening van de smart lockers is leuk en gemakkelijk via de smartphone app of online. Maar natuurlijk kunt u uw gebruikers extra gemak bieden door in de locker wall een touchscreen te plaatsen, eventueel uitgebreid met paslezer. Onze Smarty touchscreens zijn er in diverse afmetingen, maar allemaal even robuust en handig. 

Uw locker uitbreiden met extra functionaliteiten?

Betaalfunctionaliteit, paslezer, usb-aansluiting… de lijst met extra mogelijkheden voor uw locker is behoorlijk! 

Kies een van onze smart locking producten

Geïnteresseerd? Boek een live demo

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.