Een lockerwand als extra werknemer

Met een elektronisch click & collect lockersysteem kunnen uw klanten bestellingen eenvoudig afhalen bij een lockerwall. Hierdoor hebben zij zelf de controle over hun bestelling, zonder gedoe, op het perfecte moment en uiterst veilig. Click & collect is in elke sector werkbaar, of dit nu een groothandel, lokale slagerij (zeker, gekoelde lockers!) of een tankstation is. Lever geweldige service naar uw klanten en bespaar op uw kosten.

Gebruiksgemak

 • Veel authenticatiemogelijkheden
 • Gebruik van de Keynius-app
 • Vaste en flexibele gebruikers

Controle

 • Innovatieve cloudsoftware
 • Beheer online via Keynius
 • Historische en live rapportages

   

Veiligheid

 • AVG-proof systeem
 • Encrypted software
 • Hoge kwaliteit lockers

   

Extra service 24/7

Met een click & collect lockersysteem biedt u uw klanten de mogelijkheid om bestelde producten af te halen op een door de hen gewenst tijdstip.

Meer tevreden klanten

Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over het missen van een levering. Ook zijn zij geen extra kosten kwijt aan verzendkosten. En het inleveren van een pakket kan ook weer hier!

Contactloze overdracht

Met pakketlockers zorgt voor een veilige en contactloze overdracht van het af te halen artikel door de klant. Hierdoor heeft u geen toezichthouder of personeel nodig die de afhandeling controleert.

Authenticatie

Klanten kunnen zich met bijv. pincode, QR-code of via de smartphone app identificeren bij de lockerwall, waarna de voor hen bestemde locker opent voor afhalen.

Meerdere doeleinden tegelijkertijd

Elke lockerwall kan worden ingesteld voor verschillende doeleinden. Zo kan een deel worden gebruikt voor click & collect en een ander deel van de lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen van bijv. winkelend publiek.

Voor binnen en buiten

De stevige, solide en mooie lockers kunnen zelfs in een buitenvariant worden geleverd. Dat is pas helemaal 24/7 service!

Gekoeld of verwarmd

Lockers kunnen worden voorzien van een koeling of verwarming. Zo kunnen ook bijv. bederfelijke (voedsel)producten op de goede temperatuur worden opgeborgen voor afhalen.

Verlaag uw kosten

Met de flexibiliteit van pakketlockers levert u niet alleen extra service, maar bespaart u ook op personeelskosten of bezorgkosten.

Centraal lockerbeheer

Het beheer van de lockers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop. Te gebruiken binnen alle branches.

Keynius

Keynius is de innovatieve software voor smart lockers en het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een zogeheten SAAS-installatie (Software as a Service).

Kies een van onze smart locking producten

REFERENCES

We are proud of our projects!

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.