Geautomatiseerde apotheekkasten voor het verstrekken van recepten

Snelheid en efficiëntie worden in het dagelijks leven steeds meer de norm waardoor 24/7 bereikbaarheid ook bijna niet meer is weg te denken in onze maatschappij. Hierdoor wensen veel mensen steeds vaker hun recept of medicijn op te halen wanneer het hun uitkomt, of dit nu s ’nachts, overdag, in het weekend of s ’avonds laat is. Met onze unieke lockeroplossing voor apotheken is 24/7 receptuitgifte mogelijk, waardoor klanten hun recept kunnen ophalen wanneer zij willen en u meer tijd heeft voor persoonlijk contact aan de balie. Extra service, minder kosten.

Gebruiksgemak

 • Veel authenticatiemogelijkheden
 • Gebruik van de Keynius-app
 • Vaste en flexibele gebruikers

Controle

 • Innovatieve cloudsoftware

 • Beheer online via Keynius
 • Historische en livereportages

   

Veiligheid

 • AVG-proof systeem

 • Encrypted software
 • Hoge kwaliteit lockers     

   

24/7 ophaalservice

Met een apotheek lockersysteem kunnen uw klanten recepten ophalen op een door hun gewenst moment.

Pharmacom

Het meest voorkomende AIS Pharmacom kan eenvoudig worden geïntegreerd en gekoppeld aan smart locker Keynius platform.

Koppeling met elk systeem

Keynius kan met ieder ander apothekersinformatiesysteem (AIS) worden gekoppeld, zoals Pharmacom, Receptlocatie, Loxis en alle overige maatwerk koppelingen. Onontbeerlijk om klantgegevens en patiëntendossiers te kunnen gebruiken.

Inzicht in actuele status

Beheerders hebben via het management software voor de lockers van Keynius altijd een actueel (en historisch) overzicht in de status van op te halen recepten.

Betaal mogelijkheden

Keynius kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen klanten vooraf online betalen of het recept afrekenen via een betaalterminal bij de elektronische lockers.

Voorkomt fouten

Onze software is tot in de kleinste details uitgewerkt en beveiligd. Het gehele proces, van het scannen van een recept tot het afhalen door de klant, is zo ingericht dat er geen verkeerde recepten kunnen worden uitgegeven.

Verhoog de service

Met een volledig geautomatiseerd apotheek lockersysteem, waarbij klanten 24/7 hun recept kunnen ophalen verhoogt u de service aanzienlijk ten opzichte van uw concurrenten.

REFERENCES

We are proud of our projects!

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.