Rotterdam Ahoy

Cashless lockers bij Rotterdam Ahoy. Perfecte opbergoplossing voor bezoekers.

De slimme lockers van Ahoy Rotterdam

Rotterdam Ahoy biedt al 50 jaar een podium voor beurzen, evenementen, grote concerten, sporttoernooien, congressen en vergaderingen. Met deze veelzijdige ruimtes is Ahoy niet alleen de plek voor grote conferenties en evenementen maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige evenementen. De strakke lockers passen goed bij de veelzijdige uitstraling.

Bezoekers van Rotterdam Ahoy kunnen hun waardevolle spullen opbergen in een slimme locker. Wetende dat hun eigendommen veilig opgeborgen liggen kunnen de bezoekers dus zorgeloos genieten van de vele evenementen die Rotterdam Ahoy te bieden heeft. Bezoekers bedienen de lockers gemakkelijk via het touchscreen en kunnen met pin betalen. Ook kan Rotterdam Ahoy per evenement ervoor kiezen de lockers aan te bieden via hun website. Leuk feitje: de WebApp is gemaakt in de huisstijl van Rotterdam Ahoy.

Verloren sleutels, pincode of bonnetjes behoren tot de verleden tijd

De garderobe draait zelfstandig, zonder tussenkomst van medewerkers van Rotterdam Ahoy. Zij kunnen elders worden ingezet. Ook de uitloop van de bezoekers gebeurt zonder tussenkomst van het personeel en wordt dus verkort.

Wachtrijen zijn verleden tijd doordat bezoekers via hun mobiel en/of van tevoren hun lockers kunnen reserveren per evenement. Ook het verlies van sleutels, pincodes of bonnetjes zijn verleden tijd.

- Eenvoudig te bedienen via o.a. QR-code, online, touchscreen, APP (iOS/Android)
- Korte terugverdientijd en geen garderobemedewerkers nodig
- Vooraf reserveren en betalen, of cashless ter plekke via pin of online
- Een snelle uitloop zonder wachtrijen
- De lockers zijn hufterproof en kunnen bij onverhoopte stroomuitval of internetstoring altijd mechanisch worden geopend

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.