De perfecte lockeroplossing voor elke toepassing .

Onze lockerssystemen zijn op heel veel manieren in te zetten voor veel verschillende toepassingen. Met de extra functionaliteiten kunt u uw lockeroplossing uitbreiden of nog verder verfijnen.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Extra functionaliteiten

Verfijn uw lockersysteem met extra functionaliteiten voor de perfecte oplossing in uw situatie.

Lockers voor buiten

Wilt u uw lockeroplossing buiten plaatsen? Dat kan met onze speciale buitenlockers! Handig, bijvoorbeeld voor uitgifte van producten na sluitingstijd of voor pakketlockers.

Koelen of verwarmen

Soms is het belangrijk om producten of artikelen precies op de juiste temperatuur te houden. Als bijvoorbeeld uw boodschappen of bloemen vers wilt houden of juist food-bestellingen warmhouden, kunt u uw lockers uitrusten met gecontroleerde verwarming of koeling.

Betaalmogelijkheden

Wanneer u artikelen of producten verkoopt of verhuurt via uw lockersysteem, dan is het natuurlijk enorm handig wanneer klanten gemakkelijk en snel kunnen afrekenen. Kies dan bijvoorbeeld voor het aansluiten van een pin-terminal.

Voorraadbeheer lockerartikelen

Met de innovatieve Keynius lockersoftware kunt u precies bijhouden - en real-time bekijken - welke producten of artikelen er beschikbaar zijn in uw lockers, en wat er aan items is verkocht of verhuurd.

Sensoren & aansluitingen

Ook in de lockers zelf kunt u het nog mooier of handiger maken, bijvoorbeeld met een infraroodsensor voor leegstanddetectie of een usb- of netstroom aansluiting. Erg handig ook wanneer u de uitgifte van bedrijfsapparatuur regelt via uw lockers.

Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

Referenties

Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

Bekijk onze referenties
call ons

Contact

Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Certified by Olssen

In 2025 is Olssen marktleider in technologische innovatieve locking solutions. De veiligheid en betrouwbaarheid is daarbij zo groot, dat ‘certified by Olssen’ een garantie is die je het veilige gevoel geeft van bescherming van alles wat waardevol is. Bij dit alles blijven wij trouw aan onze eigenheid: altijd met gezond verstand en met beide benen op de grond.

MEER…

Trusted by the world famous brands