Tijdelijke lockers: losstaand of in een 20 voet container 

Heeft u tijdelijk  (extra) slimme lockers nodig, bijvoorbeeld voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen tijdens een evenement? Dan hebben wij de perfecte oplossing: Olssen Rental Lockers! We hebben diversie opties, afhankelijk van uw situatie.

1. Losstaand: ter aanvulling op bestaande lockerwanden of als stand alone

De mooie, robuuste lockers zijn 25 x 30 x 40 cm groot. De lockers zijn geplaatst in locker walls van 16 vakken, met een totale afmeting van 220 x 60 x 40 cm. Door de mooie blauwe coating (RAL 5010) passen deze lockers in iedere omgeving.

2. Slimme lockers in een plug & play zeecontainer

Zoekt u opslagmogelijkheden voor bezoekers van uw buitenevenement? Olssen heeft een speciaal ontwikkelde container met 244 slimme lockers. Een stroomaansluiting is genoeg (evt. generator) en bezoekers kunnen door het eenvoudig scannen van een QR code met hun smartphone een locker reserveren (en online betalen).

3. Muntlockers

Tevens hebben wij tijdelijke lockers met muntbetaling. Na inworp van € 2,- kan de huurder de locker afsluiten met een sleuteltje. 

U vraagt. Wij regelen.

Olssen zorgt voor de volledige afhandeling van uw tijdelijke lockers. Wij komen ze bij u plaatsen en weer ophalen, en regelen de gehele administratie. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen, zoals transport, administratie, hosting en eventuele kosten voor betalingsverkeer.
De lockers kunnen eenvoudig worden bediend middels het scannen van de QR code op de lockers. Het claimen, betalen en bedienen verloopt via de webpagina die uw branding heeft.


Betalen uw gasten, klanten of bezoekers voor het gebruik van de locker? Dat kan bijvoorbeeld vooraf bij reserveren (iDeal), maar ook ter plekke met PIN of een QR code (ook ideaal voor tegoed- of kortingsbonnen). Een gunstige ROI is zo eenvoudig onder handbereik!

Tijdelijke onbemande garderobe? Wij hebben de oplossing! Download onze 'lockers huren' brochure.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.