Een slimme cashless garderobe voor al uw gasten

Voor de bezoekers van uw locatie is het veilig opbergen van hun jas, tas en/of waardevolle eigendommen van groot belang. Tegelijkertijd is de inzet van personeel voor uw (vaste) garderobe een uitdaging en een flinke kostenpost.

Olssen biedt hiervoor slimme, compacte lockeroplossingen op maat. Dit geeft uw bezoeker flexibiliteit en het helpt met personeelsproblemen, minimalisatie van diefstal en ruimteverlies.

De smart lockers van Olssen werken op het unieke, innovatieve smart locking systeem van Keynius en hiermee zetten we de standaard in de markt van slimme garderobe en kledinglockers

Gebruiksgemak

 • Eenvoudig locker claimen (en betalen) met QR code
 • Locker vooraf te reserveren via de website of link bij ticket
 • Snelle uitloop na afloop event/voorstelling/sluiting

Controle

 • Gebruiksduur en tarief per event in te stellen

 • Lockers bij nood door beheerder handmatig te openen

 • Historische en live rapportages

   

Veiligheid

 • AVG-proof systeem
 • Inzage in wie wanneer de locker heeft geopend
 • Hufterproof lockers en sluitwerk

Diverse organisaties profiteren al van de slimme lockers van Olssen

PATRONAAT

PARADISO

AFAS en AFAS THEATER

U bepaalt de spelregels

U kunt per event de lockervoorwaarden instellen. Zo kunt u de huurtarieven aanpassen, maar ook de duur van de huurperiode. Wilt u de lockers automatisch na een x-periode vrijgeven? Natuurlijk. Mag een bezoeker na het afsluiten van een locker toch nog binnen korte tijd de locker openen? Geen probleem. Kiest u voor vaste begin- en eindtijden? U stelt het allemaal zelf in via de online portal of het touchscreen op de lockerwand.

Hufterproof lockers

Onze garderobelockers zijn gemaakt van extra dik staal en hebben een stevig sluitwerk. Daardoor kunnen ze tegen een stootje. 

De lockers zijn in verschillende groottes leverbaar. Een kleinere locker om twee jassen in op te bergen (standaard), maar ook grotere lockers waar tassen, rugtassen en bijv. een motorhelm in passen.

Vooraf of ter plekke reserveren

Bezoekers kunnen vooraf een locker reserveren via de website, of ter plekke middels een QR-code. De betaling wordt direct geregeld via online banking of contactloos betalen (betaalterminal op locatie). 

SMART bediening

Onze slimme lockers zijn voor uw bezoekers heel eenvoudig te bedienen. Gebruikers openen de locker middels de webapp. 

De bezoeker heeft alleen een mailadres en een telefoon met een internetverbinding nodig om de locker te kunnen openen. Ze hoeven hiervoor niets te dowloaden. 

Bezoekers zonder smartphone kunnen de lockers bedienen via een touchscreen op de lockerwand. 

Betaling slim geregeld

Natuurlijk kunnen bezoekers ter plekke een locker huren en afrekenen. Maar ook vooraf, bijvoorbeeld bij aanschaf van de toegangskaarten, kunnen bezoekers een locker reserveren en betalen. Lekker simpel natuurlijk via iDeal of creditcard. We regelen het allemaal via uw dedicated lockerwebsite.

Eigen lockerwebsite

De reservering en betaling gaat geheel via uw eigen lockerwebsite, die u in uw eigen huisstijl kunt aanpassen. 

In de online beheersoftware kunnen uw beheerders eenvoudig real-time en historische rapportages bekijken en downloaden. Bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (op lockerniveau) en verhuuradministratie.

Online beheer

In de online beheersoftware kunnen uw beheerders eenvoudig real-time en historische rapportages bekijken en downloaden. Bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (op lockerniveau) en verhuuradministratie.

Veiligheid gegarandeerd

Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zodat uw bezoekers hun persoonlijke eigendommen met een goed gevoel kunnen opbergen in uw lockersysteem. Natuurlijk zorgen wij dat alle data extreem veilig is met o.a. end-to-end-encryptie. Persoonlijke gegevens slaan we niet op.

REFERENCES

We are proud of our projects!

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.