Slimme uitgifte lockers

Door het inzetten van lockers als uitgiftepunt is het heel eenvoudig om medewerkers bedrijfsitems zoals hun bedrijfskleding te laten ophalen uit een locker (innemen via de lockers kan overigens natuurlijk ook). Of laat de servicedesk bijvoorbeeld de gerepareerde laptops teruggeven via een lockerwall. Ook service- en gezondheidsproducten – zoals mondkapjes – kunnen via elektronische lockers ter beschikking worden gesteld aan degenen die u daarvoor toestemming wilt geven.

Service zonder moeite

Door onze lockeroplossing te gebruiken voor de uitgifte van artikelen, zoals bedrijfsmiddelen, kunt u moeiteloos perfecte service leveren aan medewerkers, bezoekers, klanten en passanten, zonder dat u hiervoor inzet van personeel nodig heeft.

Bekijk de ervaring van Koninklijke Saan met onze uitgiftelockers

Volledige controle

U bepaalt wie er toegang heeft tot de lockers. Zo kunt u aan alleen de personen toegang verlenen voor wie de producten bedoeld zijn. Geregistreerd of anoniem. Uiteraard weet u precies wat de status van uw lockervoorraad is. Ook heeft u inzicht in wie wanneer de smart locker heeft geopend.

Authenticatie

Met de Keynius lockersoftware bepaalt u welke manier van authenticatie (toegang) het beste bij uw situatie past. Bijv. via de terminal (screen) in de lockerwall, op de locker met een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of via de Keynius smartphone app.

Uw systeem koppelen (API)

Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Magister, Microsoft Active Directory, Exact, Afas, ServiceNow etc. – met de locker management software. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR-, voorraad- of toegangscontrolesysteem binnen alle branches.

Centraal lockerbeheer

Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via Keynius online. Hier houdt u ook de status bij van de artikelen die beschikbaar zijn via de lockers (lockervoorraadbeheer). Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

Betaalmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om artikelen zonder betaling beschikbaar te stellen, of u kunt gebruikers laten betalen. Dat kan ter plekke via pin, via de smartphone app, op rekening, of bijvoorbeeld via een medewerkersaccount.

Lockervoorraad beheren

Met de innovatieve Keynius lockersoftware heeft u altijd zicht op welke artikelen of producten er zijn uitgegeven, en dus ook wat nog precies de voorraad in de lockers is.

Veiligheid gegarandeerd

Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zowel voor de artikelen in uw lockers als voor de gegevens. Niet alleen onze lockers zijn uiterst solide, de Keynius software is dat ook met bijv. end-to-end-encryptie.

Rapportage

In de online beheersoftware kunnen uw beheerders gemakkelijk real-time en historische rapportages samenstellen en downloaden, bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (lockerniveau) en verkoopadministratie.

Gebruiksvriendelijk

Het uitnemen, indien nodig betalen en evt. ook weer retourneren van artikelen en producten is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingericht. Dat geldt ook voor het online beheer van de lockers, artikelen en gebruikers. 

Cloud-oplossing

De Keynius lockersoftware is een cloud-oplossing (plug & play!) zodat u nooit meer werk of kosten aan (aanschaf of onderhoud van) servers en software heeft Tegelijkertijd bent u verzekerd van een uiterst veilige oplossing met volledige end-to-end encryptie. Dat scheelt veel zorgen en geld!

REFERENCES

We are proud of our projects!

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.