Maak uw lockers nog slimmer en handiger

Onze lockerssystemen zijn op heel veel manieren in te zetten voor veel verschillende toepassingen. Met de extra functionaliteiten kunt u uw lockeroplossing uitbreiden of nog verder verfijnen.

Paslezer

Maakt u in uw organisatie gebruik van een pas of tag? Dan kunt u ervoor kiezen een paslezer te plaatsen zodat uw gebruikers hun locker eenvoudig kunnen bedienen door hun kaart, pas of tag bij de lezer te houden. 

Betaalmogelijkheden

Uw lockerwall is eenvoudig uit te breiden met een pinautomaat. Wij bieden hiervoor standaardoplossingen aan, en helpen u met het aanvraagproces bij de betaalprovider.
Betalen voor een locker kan met Keynius Online overigens ook gemakkelijk via bijv. iDeal of creditcard (zowel van tevoren als ter plekke). Het instellen en beheren hiervan doet u eenvoudig zelf.

Stroom- en usb-aansluiting

Je laptop, smartphone of fietsaccu opladen terwijl 'ie veilig in de locker is opgeborgen? Geen probleem! Elke locker kan eenvoudig worden voorzien van een aansluiting voor stroom of usb-a. Ook erg handig voor bedrijfsmiddelen, zeker omdat met het slimme lockersysteem Keynius gekozen kan worden alleen opgeladen apparatuur voor gebruik uit te geven.

Shine a light

Lockers zijn ook eenvoudig uit te breiden met verlichting: automatische binnenverlichting - in de locker zelf dus - of een status-LED aan de buitenkant om bijv. de beschikbaarheid van een locker te laten zien.

Nieuwsgierig naar onze slimme lockers?

Boek simpel een live demo bij u op locatie! Met onze speciale demo-koffer laten wij u graag zien hoe gemakkelijk, flexibel en slim onze lockers te gebruiken en beheren zijn.

Anti-bacterieel

Onze anti-bacteriële coating op de lockerdeurtjes kent u wellicht al. Maar wist u dat u ook de binnenkant van de locker eenvoudig bacterievrij kunt houden door te kiezen voor een add-on van UV-C-licht?

Detectiesensoren

U kunt de lockers ook voorzien van sensoren, bijvoorbeeld voor detectie van items. Zo kunt u bijvoorbeeld in één oogopslag (in uw dashboard) zien welke lockers (nog niet) leeg zijn, of alle lege lockers automatisch laten openen.

Combineer!

With the innovative Keynius locker software you always have an overview of which articles or products have been issued, and therefore also what exactly the stock in the lockers is.

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.