Lockers

Lockers en complete lockersystemen leveren wij al sinds 2004. In de loop der jaren is Olssen uitgegroeid tot marktleider in Nederland en België. Wij leveren lockers in staal, hout, kunststof en HPL en zijn gespecialiseerd in smart lockers, deze zijn voorzien van slimme, elektronische bediening. Een groot assortiment, scherpe prijzen, vakkundig advies en professionele montage garanderen u vele jaren opbergplezier!

Smart lockers


Met een Plug & play smart locker biedt u uw medewerkers, leerlingen, klanten en bezoekers de mogelijkheden om persoonlijke eigendommen veilig op te bergen, pakketten uit te geven of overige (bedrijfs)eigendommen gecontroleerd uit te geven. Onze standaard plug & play smart lockers zijn geschikt voor meerdere toepassingen en omgevingen. De lockers zijn standaard voorzien van de Keynius hardware en software waardoor alleen een internet- en stroomaansluiting benodigd zijn om direct gebruik te maken van de smart lockers.

Meer informatie

Lockers kopen bij dé specialist

Het brede aanbod lockers beschikt over verschillende varianten in materialen, opties en kwaliteit, specifiek afgestemd op doelgroep, gebruik, budget en levertijden. Wilt u een metalen locker, een houten locker of een elektronische locker? Olssen heeft het allemaal. Binnen al onze categorieën bieden wij lockersoplossingen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Naast het standaard assortiment bieden wij ook vele vormen van maatwerk aan.

Het doel van Olssen is om slimme lockers bereikbaar te maken voor een groot publiek. Daarom hebben we naast onze lockers ook flink geinvesteerd in een zeer innovatief, maar toch makkelijk te bedienen elektronisch sluitsysteem. Smart lockers zijn de toekomst!

Vandaag de dag is Olssen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf en hebben wij een enorm groot assortiment aan verschillende lockers welke allen kunnen dienen voor verschillende doeleinden. Onze lockers verkopen wij zowel aan particulieren als bedrijven in heel Nederland, België en delen van Frankrijk en Duitsland. Het succes van Olssen is mede te danken aan het onderscheidend vermogen in prijs, kwaliteit, service en ons unieke elektronische lockersysteem. Ons enthousiaste team lockerspecialisten legt de focus voortdurend op het uitbreiden en het bewaken van het huidige assortiment.

Lockers voor projectinrichting en kleedkamerinrichting

Naast de particuliere verkoop zijn onze VCA gecertificeerde buitendienstmedewerkers voortdurend op locatie aan het werk om projecten te voltooien. Projectinrichting, kantoorinrichting en kleedkamerinrichting zijn specialiteiten waar Olssen al jaren mee bezig is. Met klanten als KLM, Rabobank, Pfizer en NS heeft Olssen een mooi portfolio aan klanten welke hebben gekozen om hun kantoor te laten inrichting met lockers van Olssen. Op onze referentiepagina is een overzicht te zien van enkele van onze projecten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken verzorgen wij alles omtrent de oplevering, denk daarbij aan het plaatsen van lockers het activeren en instellen van bijvoorbeeld de elektronische pincodesloten en het netjes achterlaten van de werkplek.

Lockers geschikt voor alle toepassingen

Wij hebben verschillende soorten lockers die geschikt zijn voor alle toepassingen. Naast kleedkamerlockers en lockers voor kantoren en bedrijven zijn de laatste jaren veel evenementenlocaties overgestapt van een bemande garderobe naar onze slimme garderobelockers. Ook scholen voorzien wij in grote getalen van schoolkluisjes. Wij hebben lockers die geschikt zijn om buiten te plaatsen, zoals onze pakketlockers. Maar ook lockers die als toepassing hebben om bijvoorbeeld bedrijfsmaterialen of medicatie (voor apotheken) uit te geven. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte lockeroplossing. 

Lockerkasten bestellen is in onze webshop extra veilig voor onze klanten

Om het bestellen van lockerkasten op onze webshop zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om onze website te laten beveiligen met een SSL certificaat. Dit certificaat is te zien in de URL balk aan het slotje. Dit betekent dat al uw gegevens die u invult op onze website extra worden beveiligd. Naast betaling via Ideal, MrCash/Bancontact, Paypal of Creditcard is het ook mogelijk om achteraf per factuur te betalen. Olssen is ook aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg, waardoor klanten verschillende voordelen hebben met betrekking tot andere locker verkopers die hier niet bij zijn aangesloten. Blader gerust door ons grote lockerkasten assortiment en bij vragen over maatwerk, levertijden of specificaties kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.