opbergen-banner

Wij zijn Olssen.

In ons duurzame kantoor in Sliedrecht werken we hard aan het waarmaken van onze ambitie om ook buiten de Benelux dé specialist in locker solutions te zijn met de meest onderscheidende lockeroplossingen en slimme elektronische sloten, en de meest innovatieve locker software.

Sinds de oprichting in 2004 hebben we een fijn en gedreven team om ons heen verzameld, dat ondertussen ook is uitgebreid met een eigen team software developers. Samen helpen we onze klanten om nu én in de toekomst waarde aan hun bedrijf toe te voegen met de inzet van slimme lockeroplossingen.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Over Olssen 12

  Landen waar Olssen actief is

  Over Olssen 25

  Gedreven medewerkers

  De kers op de taart was de formidabele afwerking van de kluisjes. De heren hebben een prachtig staaltje werk afgeleverd.

  - M. Rietdijk
  Wij zijn Olssen

  Grote ambities

  Wereldwijd marktleider in slimme en innovatieve locker solutions worden, dat is onze stip aan de horizon. Daar werken wij elke dag met veel toewijding, professionaliteit en plezier aan. En we zijn flink op weg! We kunnen ondertussen vele grote en mooie namen aan ons portfolio toevoegen – zoals BNP Paribas, KLM, IKEA, Pfizer, Rabobank, Schiphol – en hebben al duizenden klanten blij gemaakt met prachtige en veelzijdige lockersytemen.

  Onderscheidend en innovatief

  Onze lockers zijn behalve prachtig ook solide, veilig, flexibel en betrouwbaar. En in combinatie met het innovatieve Keynius lockersoftware maken we hiermee écht onderscheidende lockeroplossingen mogelijk. Zo krijgen onze klanten een locker solution die op veel verschillende manieren werkelijk waarde aan hun onderneming toevoegt.

  about olssen
  Onderscheidend
  about olssen
  Betrouwbaar
  about olssen
  Ambitieus
  about olssen
  Innovatief
  about olssen
  Duurzaam
  call ollsen

  Contact

  Benieuwd hoe onze lockeroplossingen u verder kunnen helpen?

  Wij kijken graag samen met u hoe onze locking solutions waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. U bent van harte welkom voor een gezellig en vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of maak een afspraak voor een prettig telefoongesprek.

  Trusted by the world famous brands