Sinds de oprichting in 2004 hebben we een fijn en gedreven team om ons heen verzameld, dat ondertussen ook is uitgebreid met een eigen team software developers. Samen helpen we onze klanten om nu én in de toekomst waarde aan hun bedrijf toe te voegen met de inzet van slimme lockeroplossingen.

25000

Tevreden klanten

350000

Olssen-lockers in gebruik

25

Gedreven medewerkers

De kers op de taart was de formidabele afwerking van de kluisjes. De heren hebben een prachtig staaltje werk afgeleverd.

- M. Rietdijk

Grote ambities

Wereldwijd marktleider in slimme en innovatieve locking solutions worden, dat is onze stip aan de horizon. Daar werken wij elke dag met veel toewijding, professionaliteit en plezier aan. En we zijn flink op weg! We kunnen ondertussen vele grote en mooie namen aan ons portfolio toevoegen – zoals BNP Paribas, KLM, IKEA, Pfizer, Rabobank, Schiphol – en hebben al duizenden klanten blij gemaakt met prachtige en veelzijdige locker- en lockingsytemen.

Onderscheidend en innovatief

Onze lockers zijn behalve prachtig ook solide, veilig, flexibel en betrouwbaar. En in combinatie met onze eigen innovatieve lockersoftware maken we hiermee écht onderscheidende lockeroplossingen mogelijk. Zo krijgen onze klanten een locking solution die op veel verschillende manieren werkelijk waarde aan hun onderneming toevoegt.

Onderscheidend
Betrouwbaar
Ambitieus
Innovatief
Duurzaam

Contact

Benieuwd hoe onze lockeroplossingen u verder kunnen helpen?

Wij kijken graag samen met u hoe onze locking solutions waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. U bent van harte welkom voor een gezellig en vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of maak een afspraak voor een prettig telefoongesprek.

Trusted by the world famous brands