Solide, mooie lockers in publieke omgevingen

Voor de bezoekers van uw locatie is het veilig opbergen van hun jas, tas en/of waardevolle eigendommen van groot belang. Tegelijkertijd is de inzet van personeel voor uw (vaste) garderobe een uitdaging en een flinke kostenpost. Olssen biedt hiervoor slimme, compacte locker oplossingen op maat die uw bezoekers flexibiliteit geven en u helpt met personeelsproblemen, minimalisatie van diefstal en ruimteverlies. De lockers zijn compact (60 cm diep), in verschillende groottes leverbaar en met traditionele sloten (sleutels, cijfercode) of SMART locking (centraal scherm, bluetooth/wifi, RFID, e-mail button) te openen en sluiten.

Gebruiksgemak

  • Veel authenticatiemogelijkheden
  • Gebruik van de Keynius app
  • Vaste en flexibele gebruikers

Controle

  • Innovatieve cloudsoftware
  • Beheer online via Keynius
  • Historische en live rapportages

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers    

Authenticatie

Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht voor elke branche, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

Smartphone app

Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals lockers reserveren, huren, openen, evt. betalen en afsluiten.

Centraal lockerbeheer

Het beheer van https://www.olssen.nl/nl/lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

Keynius

Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

Betaalmogelijkheden

Keynius kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen bezoekers en klanten vooraf online betalen of afrekenen via een betaalterminal (cashless) bij de lockers.

Vooraf reserveren

Het is mogelijk dat bezoekers en klanten vooraf een locker reserveren (afhankelijk van uw wensen). Dit kan via de Keynius Smartphone App.

Koppeling met elk systeem

Keynius kan met ieder ander systeem worden gekoppeld. Hierdoor kunnen bestaande klant- of personeelsgegevens gebruikt blijven worden.

REFERENCES

We are proud of our projects!

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.