opbergen-banner

Key & Asset Management lockers.

Beheer op een veilige en gecontroleerde manier de toegang en het gebruik van uw gedeelde bedrijfsmiddelen. Met ons lockersysteem weet u precies wie op welke tijdstip iets heeft geleend, welk product of artikel dit was en of het alweer is teruggebracht.

Volledige controle over uw gedeelde bedrijfsmiddelen.

Met onze lockersystemen voor key & asset management kunt u uw bedrijfsmiddelen – gereedschap, sleutels, telefoons etc. – gecontroleerd uitlenen aan uw medewerkers. Elke handeling van de gebruiker wordt automatisch opgeslagen zodat u altijd inzicht heeft in wie een item in gebruik heeft en waar uw producten zich bevinden. Zo raakt u nooit meer bedrijfsmiddelen kwijt, wordt er efficiënter gewerkt, nemen schades aantoonbaar af en bespaart u kosten.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Functies en mogelijkheden

  vector

  Authenticatie

  Met de Keynius lockersoftware kunt u de locker-authenticatie gebruiken die het beste bij uw situatie past. Bijv. via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of via de Keynius app.

  vector

  Uw systeem koppelen (API)

  Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Magister, Microsoft Active Directory, Exact, Afas etc. – met onze innovatieve cloudsoftware Keynius. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR- of toegangscontrolesysteem.

  vector

  Vooraf reserveren

  Soms is het handig als gebruikers al vooraf bepaalde bedrijfsmiddelen kunnen reserveren. Ook dat is eenvoudig mogelijk met de Keynius lockersoftware. Prettig voor uw medewerkers, en u houdt volledige controle over uw uit te lenen artikelen.

  vector

  Gebruiksvriendelijk

  Het reserveren, claimen, gebruiken en verlaten van een locker is optimaal gebruiksvriendelijk ingericht. Net als overigens het online beheren van de lockers en gebruikers.

  time

  Handige smartphone app

  Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals een locker of bedrijfsmiddel reserveren of claimen, de locker openen, evt. betalen, een item in een locker retourneren en een locker verlaten.

  time

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via Keynius online. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  time

  Rapportage

  In het online beheerplatform kunnen uw beheerders gemakkelijk real-time en historische rapportages samenstellen en downloaden, bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (lockerniveau) en verhuuradministratie.

  time

  Veilig en onderhoudsvrij

  De Keynius lockersoftware is een cloud-oplossing zodat u nooit meer werk of kosten aan (aanschaf of onderhoud van) servers en software heeft, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een uiterst veilige oplossing met o.a. volledige end-to-end encryptie. Dat scheelt veel zorgen en geld!

  VEILIG AANMELDEN

  Authenticatie

  Lockers kunnen op verschillende manieren worden bediend, met verschillende aanmeldmogelijkheden, via de terminal of via de Keynius app. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u de beste keuze – of combinatie – maken voor de manier waarop gebruikers zich identificeren en hun locker gebruiken.

  touch

  Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

  Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

  Referenties

  Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

  Bekijk onze referenties

  Contact

  Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands