opbergen-banner

Drop off & pick up lockers & systemen.

Uitermate handig op vele manieren: met onze lockers voor drop off/pick up - zoals pakketlockers- kiest u voor het contactloos aanleveren en verzenden van artikelen, bestellingen en pakketten. Zo biedt u extra service en bespaart u ook nog eens op de kosten.

Drop off & pick up.

Onze lockeroplossing voor drop off & pick up is perfect voor het distribueren – ontvangen, verzenden, retourneren, innemen – van pakketten en andere goederen. Via dit lockersysteem kunnen gebruikers en beheerders op een simpele en veilige manier goederen en diensten ‘doorgeven’ zonder de inzet van mensen voor uitvoering of toezicht.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Functionaliteiten en mogelijkheden

  vector

  Smartphone app

  Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals een locker reserveren, claimen, openen, betalen en afsluiten.

  vector

  Automatiseren

  Door het verzenden, ophalen en retourneren van pakketten en goederen te automatiseren kunt u extra service bieden aan klanten, bezoekers, passanten etc. Veel gemak, geen moeite!

  vector

  Slimme communicatie

  Zodra een verzender bijv. een pakket in een locker heeft geplaatst, krijgt de ontvanger hiervan automatisch een melding. Zo weet iedereen in het proces precies of en waar bijv. een pakket klaar ligt om te worden opgehaald.

  vector

  Gekoeld of verwarmd

  Ons unieke drop off & pick up-lockersysteem kan ook gebruikt worden voor het distribueren van verse producten zoals boodschappen, food en bloemen: we kunnen de lockers namelijk ook voorzien koeling of verwarming, zelfs in onze buitenlockers!

  time

  Authenticatie

  Met de Keynius lockersoftware kunt u de locker-authenticatie gebruiken die het beste bij uw situatie past. Bijv. via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of helemaal handig via de smartphone app.

  time

  Elimineer receptietaken

  Gebruikers kunnen zonder toezicht op een veilige en gebruiksvriendelijke manier pakketten en producten verzenden, ontvangen en retourneren zonder dat er een persoon nodig is om dit proces te begeleiden, uit te voeren of te monitoren.

  time

  Koppeling met uw systeem (API)

  Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Microsoft Active Directory, Exact, ServiceNow, Recept Locatie etc. – met de innovatieve Keynius cloudsoftware. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR- of toegangscontrolesysteem.

  VEILIG AANMELDEN

  Authenticatie

  Lockers kunnen op verschillende manieren worden bediend, met verschillende aanmeldmogelijkheden, via de terminal of via de Keynius app. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u de beste keuze – of combinatie – maken voor de manier waarop gebruikers zich identificeren en hun locker gebruiken.

  touch

  Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

  Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

  Referenties

  Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

  Bekijk onze referenties

  Contact

  Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands