De voordelen van elektronische schoolkluisjes.

Leerlingen en studenten dienen te beschikken over veilige en gebruiksvriendelijke schoolkluisjes. Via authenticatie naar keuze, bijv. met de Keynius smartphone app of je eigen schoolpasje kunnen de lockers heel gemakkelijk worden bediend. Geen verlies meer van losse kluissleutels of vergeten codes, maar een uniek elektronische lockeroplossingen. Beheerders en conciërges hebben de volledige controle over alle functionaliteiten en het beheer van de lockers met behulp van de innovatieve lockersoftware Keynius in combinatie met Olssen. De lockers kunnen voorzien worden van een oplaadsysteem, waar gebruikers hun telefoon of laptop op kunnen aansluiten.

Ook hebben we lockers specifiek voor het basisonderwijs.

Gebruiksgemak

  • Veel authenticatiemogelijkheden
  • Gebruik van de Keynius app
  • Vaste en flexibele gebruikers

Controle

  • Innovatieve cloudsoftware
  • Beheer online via Keynius
  • Historische en live rapportages

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers
REFERENCES

We are proud of our projects!

Vast of flexibel gebruik

De lockers kunnen worden ingesteld voor vaste gebruikers. Elke locker kan dus worden toegewezen aan één leerling die het hele jaar zijn of haar persoonlijke schoolkluisje heeft. Maar tegelijkertijd is ook flexibel gebruik mogelijk, wat handig is voor bijv. bezoekers.

Authenticatie

Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

Smartphone app

Studenten kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) hun lockers heel gemakkelijk gebruiken. De Smartphone App kan geheel in eigen huisstijl worden opgemaakt, zodat de interface van de App overeenkomt met de kleuren van de school.

Centraal lockerbeheer

Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

Keynius

Keynius is de innovatieve smart locker software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

API-koppeling

Natuurlijk kunt u uw leerling-volgsystemen ook heel handig koppelen aan de locker management software. Er zijn veel standaard koppelingen, bijv. voor Magister, Somtoday en It’slearning. Dit bespaart veel tijd en kosten.

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.