Ontdek hoe u uw lockers slim maakt

Kunnen uw lockers nog wel eventjes mee, maar zijn ze niet smart? Geen nood: met een eenvoudige upgrade kunt u voortaan ook gebruik maken van slimme lockeroplossingen voor bijv. opbergen, verhuren, uitlenen, uitgifte en verkoop. Het enige dat u nodig heeft is ons slimme batterijslot LEO, in combinatie met onze slimme lockersoftware. 

De basis: het slimme slot

Laat u niet misleiden door het ogenschijnlijk simpele design van onze batterijsloten in Pin code en RFID uitvoering. Ook met deze producten heeft Keynius smart locking opnieuw uitgevonden!

Dankzij BLE (Bluetooth low energy) zijn de sloten te bedienen en programmeren via een App. Zo kunt u eenvoudig de sloten voorzien van een pincode en toewijzen aan 1 of meerdere gebruikers of de bedrijfspas van een medewerker koppelen aan een slot zonder dat u de pas nodig heeft.  


Het monteren van de sloten is zo eenvoudig dat u dit zelf kunt doen - maar wij doen het natuurlijk ook graag voor u.

De mastermind: het Keynius lockersysteem

Keynius is het innovatieve en flexibele locker management systeem waarmee lockers handig en flexibel in te zetten zijn voor een breed scala aan lockeroplossingen.
Zowel het gebruik als het beheer van de lockers is eenvoudig en intuïtief, en kan zowel online, via de smartphone app of op de soten zelf.

Probeer het zelf

Overtuig uzelf: met onze demo-koffer komen wij u graag laten zien hoe eenvoudig en leuk de Keynius-oplossing werkt. We nemen onze lockers-op-miniformaat mee zodat u zelf naar hartenlust 'aan de knoppen kunt draaien'.

Kies een van onze smart locking producten

Keynius batterijsloten LEO Pin & RFID

Bekijk zelf in een paar minuten hoe slim en handig de Keynius-oplossing werkt voor gebruikers en beheerders

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.