opbergen-banner

Slimme lockers om spullen op te bergen.

Geef uw medewerkers, klanten en bezoekers een veilige plek om hun persoonlijke eigendommen op te bergen, in een mooie solide locker die ze eenvoudig kunnen bedienen. Zo kunnen zij (en u) zonder zorgen doen waarvoor zij zijn gekomen.

Onderscheidende elektronische lockersystemen.

Met onze opbergoplossingen biedt u uw medewerkers, klanten en bezoekers de mogelijkheid om hun persoonlijke eigendommen veilig en eenvoudig op te bergen. Geschikt voor elke locatie en omgeving! Ons unieke lockersysteem biedt garantie voor veiligheid, gebruiksgemak en een optimaal beheer dankzij de innovatieve Keynius lockersoftware.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Functies en mogelijkheden

  vector

  Vast of flexibel

  Het toewijzen van lockers aan gebruikers kan zowel vast (een gebruiker heeft een ‘eigen’, locker) als flexibel (een gebruiker krijgt per keer een locker toegewezen). U kunt dit natuurlijk ook combineren, of anoniem gebruik toestaan.

  vector

  Authenticatie

  Met de Keynius lockersoftware kunt u de locker-authenticatie gebruiken die het beste bij uw situatie past. Bijv. via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of helemaal handig via de smartphone app.

  vector

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via Keynius online. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  vector

  Vooraf reserveren

  Het is mogelijk om in te stellen dat gebruikers vooraf een locker kunnen reserveren, eventueel tegen betaling. Hiermee biedt u een extra service waarbij gebruikers er zeker van zijn dat zij een locker ter beschikking hebben.

  vector

  Rapportage

  In de online beheersoftware kunnen uw beheerders gemakkelijk real-time en historische rapportages samenstellen en downloaden, bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (lockerniveau) en verhuuradministratie.

  vector

  Cloud-oplossing

  De Keynius lockersoftware is een cloud-oplossing zodat u nooit meer werk of kosten aan (aanschaf of onderhoud van) servers en software heeft, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een uiterst veilige oplossing met volledige end-to-end encryptie. Dat scheelt veel zorgen en geld!

  time

  Smartphone app

  Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals een locker reserveren, claimen, openen, betalen en afsluiten.

  time

  Uw systeem koppelen (API)

  Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Magister, Microsoft Active Directory, Exact, Afas etc. – met de innovatieve Keynius cloudsoftware. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR- of toegangscontrolesysteem.

  time

  Betaal- mogelijkheden

  U kunt ervoor kiezen om gebruikers (ter plekke) te laten betalen voor het gebruik van een locker. Dit kan d.m.v. betaalterminals op de lockerwall, online via de Keynius smartphone app of via uw bedrijfswebsite.

  time

  Veiligheid gegarandeerd

  Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zodat lockergebruikers hun persoonlijke eigendommen zorgeloos kunnen opbergen. Ook biedt de Keynius software bijv. end-to-end-encryptie en persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen.

  time

  Gebruiksvriendelijk

  Het reserveren, claimen, gebruiken en verlaten van een locker is optimaal gebruiksvriendelijk ingericht. Net als overigens het online beheren van de lockers en gebruikers.

  VEILIG AANMELDEN

  Authenticatie

  Lockers kunnen op verschillende manieren worden bediend, met verschillende aanmeldmogelijkheden, via de terminal of via de Keynius app. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u de beste keuze – of combinatie – maken voor de manier waarop gebruikers zich identificeren en hun locker gebruiken.

  touch

  Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

  Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

  Referenties

  Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

  Bekijk onze referenties

  Contact

  Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands