Afzetten & ophalen

Onze lockeroplossing voor drop off & pick up is perfect voor het distribueren – ontvangen, verzenden, retourneren, innemen – van pakketten en andere goederen. Via dit lockersysteem kunnen gebruikers en beheerders op een simpele en veilige manier goederen en diensten ‘doorgeven’ zonder dat de inzet van mensen nodig voor uitvoering of toezicht.

Smartphone app

Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals een smart locker reserveren, claimen, openen, betalen en afsluiten.

Automatiseren

Door het verzenden, ophalen en retourneren van pakketten en goederen te automatiseren kunt u extra service bieden aan klanten, bezoekers, passanten etc. Veel gemak, geen moeite!

Elimineer receptietaken

Gebruikers kunnen zonder toezicht op een veilige en gebruiksvriendelijke manier pakketten en producten verzenden, ontvangen en retourneren zonder dat er een persoon nodig is om dit proces te begeleiden, uit te voeren of te monitoren.

Slimme communicatie

Zodra een verzender bijv. een pakket in een locker heeft geplaatst, krijgt de ontvanger hiervan automatisch een melding. Zo weet iedereen in het proces precies of en waar bijv. een pakket klaar ligt om te worden opgehaald.

Authenticatie

Met de Keynius lockersoftware kunt u de locker-authenticatie gebruiken die het beste bij uw situatie past. Bijv. via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of helemaal handig via de smartphone app.

Koppeling met uw systeem (API)

Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Microsoft Active Directory, Exact, ServiceNow, Recept Locatie etc. – met de innovatieve Keynius cloudsoftware. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR- of toegangscontrolesysteem. Geschikt voor alle branches.

Gekoeld of verwarmd

Ons unieke drop off & pick up-lockersysteem kan ook gebruikt worden voor het distribueren van verse producten zoals boodschappen, food en bloemen: we kunnen de lockers namelijk ook voorzien van koeling of verwarming, zelfs in onze buitenlockers!

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.