IKS De Lispeltuut

Stijlvolle lockerkasten met maatwerk aftimmering voor IKS de Lispeltuut

Voor de leerlingen van de zogenoemde brede school De Lispeltuut in Alkmaar hebben wij een lockeroplossing mogen realiseren. In totaal zijn er 333 lockers beschikbaar, verdeeld over lockerkasten met 3 vakken boven elkaar.
De kasten zijn weggewerkt in een maatwerk aftimmering. De deuren zijn voorzien van een draaiknop/valgrendel.

 

Robuust en veilig

Voor de gehele lockeropstelling is rekening gehouden met een wat ruwere omgang. De lockers zijn bijvoorbeeld voorzien van onder andere omvervormbaar 1,2 mm stalen deuren. Op deze deuren zit een deuropeningsbegrenzer gemonteerd, zodat de deur niet kan doorklappen. Ook zijn de deuren voorzien van omega profielen aan de binnenzijde voor extra versterking. De lockers zijn daarmee zeker robuust (hufterproof) en veilig te noemen.

De achterwanden zijn geperforeerd om voldoende ventilatie te garanderen. De lockers zijn afgewerkt met een poederlak in door de organisatie gekozen specifieke RAL kleuren. Al met al is dit weer een project waarbij we met trots naar het opgeleverde resultaat kijken!

 

Ook een oplossing voor uw organisatie?

Mocht u geïnteresseerd zijn in vergelijkbare oplossingen voor uw organisatie, staan wij klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.