Yuverta

We hebben een omvangrijk lockerproject getekend bij Yuverta. In de komende jaren zullen we meer dan 20.000 lockers installeren op diverse locaties.

Op 13 oktober hebben de heer Hans de Koning van Yuverta en de heer René de Bruin van Olssen hun handtekening gezet onder een omvangrijk lockerproject bij Yuverta. In de komende zes jaar zullen we meer dan 20.000 lockers installeren op diverse locaties verspreid over heel Nederland.

Yuverta, met 52 locaties, is de grootste groenblauwe opleider in Nederland. Met het motto 'Thuis in de toekomst' en de doelstelling #groeiendoenwesamen streeft Yuverta naar een betere wereld. Deze visie komt tot uiting op middelbare scholen (vmbo, mavo en groene lyceum), mbo-scholen, en in verschillende cursussen en trainingen voor een leven lang ontwikkelen. Belangrijke thema's zoals klimaat, welzijn van mens en dier staan centraal, waarbij duurzaamheid een essentiële rol speelt in de bedrijfsvoering.

Locker As A Service
Het feit dat Olssen de lockers aanbiedt als Locker As A Service (LAAS) heeft ons tot winnaar van deze aanbesteding gemaakt. Met LAAS blijven de lockers eigendom van Olssen. Wij garanderen dat de lockers, ongeacht de gebruiksduur, een tweede leven krijgen op welke wijze dan ook. Het onderhoud blijft in handen van Olssen, waardoor wij kunnen verzekeren dat de lockers gedurende het gebruik in optimale conditie blijven.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.