Bezoekers en klanten persoonlijke eigendommen veilig laten opbergen

In de sport & leisure-branche is het van groot belang dat uw bezoekers en klanten een locatie hebben waar zij persoonlijke eigendommen veilig en makkelijk kunnen opbergen, zodat zij op een zorgeloze manier kunnen genieten van hun (sport)activiteit. Met een elektronisch lockersysteem voorziet u in deze behoeften en kunnen de gebruikers gratis of tegen betaling gebruik maken van een modern en unieke lockeroplossingen.

Gebruiksgemak

 • Veel authenticatie-opties
 • Gebruik van de Keynius-app
 • Vaste en flexibele gebruikers

Controle

 • Innovatieve cloudsoftware
 • Beheer online via Keynius
 • Historische en livereportages

Veiligheid

 • AVG-proof systeem

 • Encrypted software
 • Kasten van hoge kwaliteit

   

Vast of flexibel

Het toewijzen van lockers aan gebruikers kan zowel vast (een gebruiker heeft een ‘eigen’ toegewezen locker) als flexibel (een gebruiker krijgt per keer een locker toegewezen). Deze opties kunnen ook naast elkaar bestaan.

Smartphone-app

Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals lockers reserveren, huren, openen, evt. betalen en afsluiten.

Authenticatie

Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

Centraal lockerbeheer

Het beheer van smart lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

Keynius

OKeynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

Betaalmogelijkheden

Keynius kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen bezoekers en klanten vooraf online betalen of afrekenen via een betaalterminal (cashless) bij de lockers.

Vooraf reserveren

Het is mogelijk dat bezoekers en klanten vooraf een locker reserveren (afhankelijk van uw wensen). Dit kan via de Keynius Smartphone App.

Koppeling met elk systeem

Keynius kan met ieder ander systeem worden gekoppeld. Hierdoor kunnen bestaande klant- of personeelsgegevens gebruikt blijven worden.

REFERENCES

We are proud of our projects!

Kies een van onze smart locking producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.