Elektronische schoolkluisjes.

Ontdek de voordelen van elektronische schoolkluisjes. Geschikt voor jong en oud en uitermate eenvoudig te beheren via het online locker management platform.

De voordelen van elektronische schoolkluisjes.

Leerlingen en studenten dienen te beschikken over veilige en gebruiksvriendelijke schoolkluisjes. Via authenticatie naar keuze, bijv. met de Keynius smartphone app of je eigen schoolpasje kunnen de lockers heel gemakkelijk worden bediend. Geen verlies meer van losse kluissleutels of vergeten codes, maar een uniek elektronisch lockersysteem. Beheerders en conciërges hebben de volledige controle over alle functionaliteiten en het beheer van de lockers met behulp van de innovatieve lockersoftware Keynius.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Gebruiksvriendelijk

  • Veel authenticatiemogelijkheden
  • Gebruik van de Keynius app
  • Vaste en flexibele gebruikers

  Centraal lockerbeheer

  • Innovatieve cloudsoftware
  • Beheer via Keynius online
  • Historische en live rapportages

  Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Robuuste hufterproof kluisjes

  Functies en mogelijkheden

  lockers voor Apotheken

  Vast of flexibel gebruik

  De lockers kunnen worden ingesteld voor vaste gebruikers. Elke locker kan dus worden toegewezen aan één leerling die het hele jaar zijn of haar persoonlijke schoolkluisje heeft. Maar ook flexibel gebruik kan (tegelijkertijd), wat handig is voor bijv. bezoekers

  lockers voor Apotheken

  Smartphone app

  Leerlingen kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) hun lockers heel gemakkelijk gebruiken.

  lockers voor Apotheken

  Keynius

  Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

  lockers voor Apotheken

  Authenticatie

  Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

  lockers voor Apotheken

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  lockers voor Apotheken

  API-koppeling

  Natuurlijk kunt u uw leerling-volgsystemen ook heel handig koppelen aan de locker management software. Er zijn veel standaard koppelingen, bijv. voor Magister, Somtoday en It’slearning. Dit bespaart veel tijd en kosten.

  Maatwerk

  De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

  Locker management software

  Wat is Keynius?

  Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

  Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

  Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

  Meer over Keynius
  Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

  Referenties

  Wij zijn trots op onze mooie projecten!

  Bekijk onze producten.

  Bestel direct uw lockers in onze webshop.

  call

  Contact

  Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands