• Home
 • Nood- en hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten.

Met een mooi en solide elektronisch lockersysteem voor nood- en hulpdiensten zoals de politie en brandweer zorgt u ervoor dat persoonlijke eigendommen, werk- en privékleding en belangrijke attributen zoals dienstwapens en brandweerattributen veilig kunnen worden opgeborgen.

Dé locker oplossingen voor nood- en hulpdiensten

Met ons unieke lockersysteem zorgt u ervoor dat medewerkers van nood- en hulpdiensten hun persoonlijke eigendommen en/of privé en werkkleding op een veilige manier kunnen opbergen. Daarnaast is ons lockersysteem uitermate geschikt voor het opbergen van dienstwapens en andere politieaccessoires, en attributen voor bijvoorbeeld de brandweer. Zeer solide, gebruiksvriendelijke en bovenal uiterst veilige elektronische lockers.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Gebruiksgemak

  • Veel authenticatiemogelijkheden
  • Vaste of flexibele gebruikers
  • Vooraf reserveren is mogelijk

  Volledige controle

  • Betaalopties en inzicht in inkomsten
  • Keynius platform voor optimaal beheer
  • Verschillende beheerdersfuncties

  Veiligheid

  • AVG-proof system
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

  Functies en mogelijkheden

  lockers voor Apotheken

  Authenticatie

  Met de Keynius lockersoftware kunt u de locker-authenticatie gebruiken die het beste bij uw situatie past. Bijv. via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of helemaal handig via de smartphone app.

  lockers voor Apotheken

  Elektronische wapenkluizen

  Ons elektronische lockersysteem heeft de functies om te dienen als zeer veilige, solide en gebruiksvriendelijke wapenkluizen. Het veilig opbergen van bijvoorbeeld dienstwapens of overige attributen is een belangrijke vereiste voor bijvoorbeeld de politie of brandweer.

  lockers voor Apotheken

  Uw systeem koppelen (API)

  Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Microsoft Active Directory, Exact, Afas etc. – met de innovatieve Keynius cloudsoftware. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR- of toegangscontrolesysteem.

  lockers voor Apotheken

  Veiligheid gegarandeerd

  Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zodat uw bezoekers hun persoonlijke eigendommen met een goed gevoel kunnen opbergen in uw lockersysteem. Natuurlijk zorgen wij dat alle data extreem veilig is met o.a. end-to-end-encryptie. En persoonlijke gegevens slaan we niet op.

  lockers voor Apotheken

  Privé- en werkkleding opbergen

  Zorg ervoor dat uw werknemers een plek hebben waarbij zij hun privé kleding kunnen omwisselen voor hun dienstkleding. Dit kan eenvoudig met kledinglockers uit ons assortiment i.c.m. ons unieke elektronische lockersysteem.

  lockers voor Apotheken

  Vast en flexibel

  Het toewijzen van lockers aan gebruikers kan zowel vast (een gebruiker heeft een ‘eigen’, locker) als flexibel (een gebruiker krijgt per keer een locker toegewezen). U kunt dit natuurlijk ook combineren, of anoniem gebruik toestaan.

  lockers voor Apotheken

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van doet u handig met Keynius online. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop. En in geval van nood kunnen zij individuele lockers – met toestemming van de gebruiker – ter plekke openen met de smartphone app.

  lockers voor Apotheken

  Cloudoplossing

  De Keynius lockersoftware is een cloud-oplossing zodat u nooit meer werk of kosten aan (aanschaf of onderhoud van) servers en software heeft, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een uiterst veilige oplossing met volledige end-to-end encryptie. Dat scheelt veel zorgen en geld!

  Maatwerk

  De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

  Locker management software

  Wat is Keynius?

  Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

  Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

  Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

  Meer over Keynius
  Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

  Referenties

  Wij zijn trots op onze mooie projecten!

  Bekijk onze producten.

  Bestel direct uw lockers in onze webshop.

  call

  Contact

  Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands