Visie & missie

Visie - hoe wij de wereld zien
Olssen ziet een wereld die voortdurend in beweging is. Reizen, werken, plezier maken, ondernemen en sporten wordt door velen steeds dynamischer ingericht. De toegenomen mobiliteit zorgt ervoor dat ook organisaties zich in steeds hoger tempo moeten aanpassen aan de wensen van klanten, bezoekers en medewerkers.

Missie - waarom wij bestaan
Olssen biedt high-tech elektonische lockersystemen. We zorgen er op deze manier voor dat bedrijven en organisaties maximale controle krijgen over de opbergmogelijkheden en 24/7 drop-off en pick up services die ze aanbieden. Zodat hun klanten, bezoekers en medewerkers op een gemakkelijke en effici├źnte manier persoonlijke- of bedrijfseigendommen kunnen opbergen.

Ambitie - wat we willen bereiken
Het is onze ambitie om marktleider te worden op het gebied van high-tech elektronische lockersystemen. Dit streven we na door leidend te zijn in productinnovatie en- toepassingen. Door continu te focussen op maximale klantbeleving en- tevredenheid. En door te blijven investeren in onze organisatie en vast te houden aan de kernprincipes van Olssen: Leiderschap, optimisme, innovatie en deskundigheid.