Vending systeem

Met een vending systeem in uw bedrijf kunt u kleine- en grote accessoires en producten, welke te gebruiken zijn op de werkvloer uitlenen en / of verkopen aan uw medewerkers. Uw medewerkers hebben zo altijd de beschikking over de juiste benodigdheden om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

 

 

Neem contact op
verhuren & verkopen

Een nieuwe extra service voor uw medewerkers


Met een vending systeem zorgt u ervoor dat uw medewerkers te allen tijde de beschikking hebben over belangrijke benodigheden die ervoor zorgen dat werkzaamheden altijd uitgevoerd kunnen worden. Een goed voorbeeld waar een vending machine goed tot zijn recht komt is een kantooromgeving met veel medewerkers. In de machine kunnen bijvoorbeeld toetsenborden, laptops, oplaadkabels, muizen en andere computer accessoires geplaatst worden welke kunnen worden uitgeleend of verkocht aan de medewerkers. Het verkopen van dergelijke accessoires aan uw eigen collega's klinkt als iets vreemds. Maar het komt vaak genoeg voor dat medewerkers van een bedrijf moeten zorgen voor hun eigen laptop, toetsenbord of muis om te kunnen "flexwerken" wanneer zij dit zouden vergeten hebben de medewerkers dus de mogelijkheid om een dergelijk producten te lenen of te kopen uit een vending machine.




Hoe gaat het proces in zijn werk?
 

 • Een medewerker van uw bedrijf komt erachter dat hij of zij de oplaadkabel van zijn of haar laptop is vergeten mee te nemen
   
 • Om zijn werkzaamheden uit te kunnen voeren raadpleegt hij via het bedrijfsintranet de producten die verkrijgbaar zijn via de vending machine
   
 • De medewerker ziet dat er een passende oplaadkabel te leen is via één van de vending machines die in het kantoor staan
   
 • De medewerker zoekt in het kantoor de vending machine op en meld zich aan met zijn personeelspas via de centrale terminal
   
 • Vervolgens verschijnt er een selectie van beschikbare producten en kiest de medewerker de oplaadkabel die hij wilt lenen (of kopen)
   
 • In het geval de medewerker het product wilt kopen kan hij of zij het product met zijn betaalpas afrekenen via de betaalterminal
   
 • Vervolgens zal de locker met het juiste product (in dit voorbeeld de oplaadkabel) automatisch worden geopend
   
 • De medewerker pakt het product (in dit voorbeeld de oplaadkabel) uit de locker en sluit vervolgens het deurtje

 

Het bovenstaande voorbeeld is één van de vele situaties die voor zou kunnen komen binnen een bedrijf. De vending systemen van Olssen kunnen voor allerlei verschillende producten en diensten van pas komen. De 'software' kan worden geïntegreerd in verschillende lockers. Dit betekent dat ook grote producten en accessoires kunnen worden geplaatst in onze vending systemen. Onze software en lockers kunnen volledig aangepast worden naar de wensen, situatie en omgeving van de klant.

 

Offerte aanvragen
verhuren & verkopen

Mogelijkheden

De functionaliteiten en de mogelijkheden die onze vending systemen bieden kunnen volledig worden aangepast naar de wensen van de klant.

Verschillende vakafmetingen

Vending systemen kunnen worden geleverd in verschillende vakafmetingen. Zo kunnen er zowel grote als kleine producten in de lockers worden geplaatst.

Realtime data

De beheerder(s) kunnen in realtime het gebruik van de vending systemen inzien.

Volledige controle

Als beheerder zijnde bent u volledig in controle over het gebruik van het systeem. U ziet precies welke persoon een bepaald product heeft geleend of gekocht en wanneer dit is gebeurd.

Cashless betaalmethode

Wanneer een gebruiker een product koopt uit het vending systeem kan er geheel cashless worden afgerekend via de betaalterminal.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Afspraak maken

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Maatwerk is de sleutel

De vending systemen van Olssen zijn te gebruiken voor producten en accessoires van groot en klein formaat. Dit komt omdat wij onze software integreren in een lockerkast. Wanneer een systeem geschikt moet zijn voor kleine producten dan leveren wij lockers met een kleinere vakafmeting. Wanneer een bedrijf producten wilt uitlenen / verkopen aan medewerkers die van groter formaat zijn dan passen wij hierop de vakmeting aan en kunnen we een vending systeem leveren met grote vakafmetingen. Een combinatie tussen een lockerwand met grote- en kleine vakken is behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen