Shop & collect systeem

Met het Shop & Collect lockersysteem van Olssen kunnen uw klanten een bestelling in de winkel of online plaatsen en het product op een andere datum en tijdstip 24/7 ophalen wanneer deze gereed ligt in de locker. Dit lockersysteem wordt nu al gebruikt op vliegvelden maar is te gebruiken voor veel meer situaties.

Neem contact op
24/7 de bestelling afhalen

Shop & collect


Met het shop & collect lockersysteem biedt u uw klanten een extra service op het gebied van het 24/7 ophalen van (online)bestellingen op een door de klant aangegeven moment. Dit lockersysteem is vooral terug te vinden op locaties als vliegvelden zoals bijvoorbeeld Schiphol, waar ons shop en collect lockersysteem is geplaatst in aankomsthal 1. Passagiers die een aankoop doen op Schiphol voordat ze vertrekken met hun vlucht kunnen ervoor kiezen om hun aankoop pas op te halen nadat ze zijn teruggekeerd van hun bestemming. Het shop en collect lockersysteem functioneerd 24/7 waardoor uw klanten de mogelijkheid krijgen om daadwerkelijk het ideale afhaalmoment uit te kiezen, of dit nu s'nachts is of overdag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer iemand een aankoop doet in een online webshop of bij een winkel op de betreffende locatie kan de klant aangeven dat hij of zij de aankoop op een later moment wenst op te halen. De cassier of medewerker van de winkel noteert in het systeem het aangegeven afhaalmoment van de klant. Wanneer dit moment nadert kan de klant optioneel worden geïnformeerd via een SMS dat zijn of haar aankoop gereed ligt in één van de lockers. Via een (bar)code kan de klant zich identificeren bij de lockerwand en zal de juiste locker te openen zijn waar de aankoop is neergelegd.

 

Offerte aanvragen
24/7 de bestelling afhalen

Functies & mogelijkheden

Het shop & collect lockersysteem heeft meerdere functionaliteiten en mogelijkheden. Hieronder een kort overzicht van alle voordelen en kenmerken.

Extra service naar uw klanten

Wanneer u een shop & collect lockersysteem heeft kunt u uw klanten een extra service aanbieden m.b.t. het ophalen van producten.

Geen extra bagage

Met een dergelijk lockersysteem op een vliegveld hebben passagiers minder bagage wanneer ze iets kopen voorafgaand aan hun reis.

Identificatie bij de terminal

Klanten die hun bestelde product op de aangegeven datum komen ophalen, kunnen zich identificeren bij de terminal.

24/7 beschikbaar voor uw klanten

Het lockersysteem is geschikt om klanten hun bestelling 24/7 te laten ophalen. Op de gewenste datum en tijdstip dat zij willen.

Koppeling met een webshop

Naast een fysieke winkel kan ons lockersysteem ook een koppeling maken met een online webshop.

Cloud management

Als beheerder zijnde kunt u altijd en overal het gebruik inzien en kunt u de lockers beheren via een webapplicatie.

Detectie in de locker

De lockers kunnen worden uitgerust met detectierails. Zo weet het systeem altijd of er nog iets in de lockers ligt.

Gekoelde lockers

Wij kunnen onze lockers voorzien van een koelsysteem, hierdoor kunnen producten die koud moeten blijven ook opgeborgen worden.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Ons lockersysteem op Schiphol Airport

Olssen heeft het Shop & collect lockersysteem onder andere geplaatst in aankomsthal 4 op Schiphol Airport. Passagiers die voorafgaand aan hun reis aankopen hebben gedaan op het vliegveld, kunnen bij terugkomst hun aankopen afhalen bij het lockersyteem. Vlak voor aankomst krijgt de klant nog een vriendelijke reminder dat zijn of haar bestelling gereed ligt om te worden afgehaald.

Bekijk de referentie