Houten lockers


Houten lockers van Olssen


Olssen B.V. heeft een groot assortiment houten lockers. De verschillende bovenstaande categoriën bestaan allemaal uit houten lockers, welke verschillende eigenschappen hebben. Alle verschillen worden hieronder weergeven. Onze houten lockerkasten worden vooral projectmatig verkocht aan kantoren, overheidsinstanties en moderne kleedkamers. De vele mogelijkheden en kleurtoepassingen zorgen voor een uniek assortiment houten lockers. Denk hierbij aan verschillende houtsoorten, materialen, decoren en afmetingen. Olssen is de grootste leverancier van houten lockerkasten en leveren naast de standaard producten ook maatwerk oplossingen. De maatwerk oplossingen realiseren wij met onze eigen houten Luvio lockers. Olssen wilt graag verschillende doelgroepen aanspreken waardoor wij ervoor hebben gekozen meerdere houtsoorten aan ons assortimen toe te voegen. Zo leveren wij Melamine, Trespa, MDF en HPL deuren. Het assortiment van Olssen komt het best tot hun recht in kantoren, kleedruimtes van o.a. fitness centra en overige mooie kantoren waar luxe en een mooie uitstraling centraal staan.
 

De verschillen tussen alle houten lockers


LUVIO
De Luvio lockers zijn ontworpen- en geproduceerd door Olssen zelf. De mogelijkheden bij de Luvio lockers zijn enorm. Deze lockers raden wij ook aan als er maatwerk aan te pas komt, naast de standaard modellen kunnen wij namelijk elke bedenkbare afmeting produceren. Hierbij komt ook nog dat de materiaalkeuze ook enorm is. De Luvio lockers zijn geheel van hout (ombouw + deuren). De Luvio houten lockers kunnen worden geproduceerd met melamine, MDF, Trespa of HPL. Aan u dus de keuze voor welke kwaliteit u kiest. De opties en toebehoren in de Luvio serie zijn ook enorm, spiegels, postgleuven, legborden, kledinghaken en kledingroedes behoren allemaal tot de mogelijkheid. De Luvio houten lockers kunnen worden voorzien van Unieke houten Egger decoren. Heeft u interesse in maatwerk oplossingen of standaard Luvio lockers met speciale eisen vraag dan een offerte aan.

EVOLO
De Evolo serie is ten alle tijden voorzien van een duurzame stalen ombouw en houten deuren welke alleen verkrijgbaar zijn in MDF of HPL. De kleurkeuze is beperkt tot Wengé, kersenhout, beukenhout, Wit of zilvergrijs. De afwerking van de Evol serie is goed en ook deze lockers komen goed tot hun recht in kantoren, kleedkamers en fitnesscentra. De Evolo lockers hebben een standaard assortiment en maatwerk is hierbij niet mogelijk.

CAMBIOHPL-Deuren-Cambio
De Cambio houten lockers zijn luxe lockers met opdekdeuren en zijn tot in de kleinste puntjes perfect afgewerkt. De Cambio serie heeft een luxere uitstraling dan de Evolo lockers en is met meer nauwkeurigheid geproduceerd. Naast de luxere uitstraling heeft de Cambio serie meer opties en toebehoren dan de Evolo serie. Echter is maatwerk niet mogelijk en is er alleen keuze uit het standaard assortiment. De deuren zijn standaard voorzien van deuropeningsbegrenzers. De enige houtsoort welke gekozen kan worden bij de Cambio serie is HPL, dit is ook het meest kwalitatieve en stevige hout. De Cambio lockers zijn iets groter en ruimter dan de Evolo serie. Daarnaast behoren grote spiegels, ronde hoeken en unieke opzetdaken ook tot de mogelijkheden.

PREFINO
De meest luxe houten lockers op de markt zijn de Prefino lockers. Deze HPL opzetdeuren en perfecte afwerking zorgen voor een unieke uitstraling. De veschillende afmetingen, opties en toebehoren zorgen voor een perfecte combinatie tussen kwaliteit en uitstraling. De Prefino houten lockers zijn zelfs verkrijgbaar met glazen deuren. Voor alle mogelijkheden kunt u een offerte aanvragen of vragen naar extra informatie omtrent de Prefino serie. Hieronder ziet u een kleine impressie met betrekking tot de mogelijkheden bij de Prefino lockers.
Mogelijkheden-Prefino-Houten-Lockers
ARTA
De Arta lockers worden alleen projectmatig verkocht en hebben ok een minimale afname van 5 tot 8 stuks per lockerkast. De Arta lockers hebben ook veel kleurmogelijkheden en zijn goedkoper dan de Cambio, Prefino en Evolo lockers. De Arta lockers hebben een metalen ombouw en houten melamine deuren. Olssen is de enige dealer in Nederland van de Arta lockerkasten. Door een exclusief partnerschap met Atepaa hebben wij een licensie om deze lockerkasten te verkopen op de Nederlandse markt. Net zoals de Cambio en Prefino serie heeft ook de Arta serie veel mogelijkheden en toepassingen op de lockers.