Lockers


Locker

Lockers verkoopt Olssen al Sinds 2004, wij zijn dus al 14 jaar actief in de lockerbranche. Het doel van Olssen was destijds om het opbergen van persoonlijke spullen leuker te maken en te vergemakkelijken. In de begin jaren verkocht Olssen enkele metalen lockerkasten en houten lockers. Vandaag de dag is Olssen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf en hebben wij een enorm groot assortiment aan verschillende lockerkasten welke allen kunnen dienen voor verschillende doeleinden. Onze assortiment verkopen wij zowel aan particulieren als bedrijven in heel Nederland, België en delen van Frankrijk en Duitsland. Het succes van Olssen is mede te danken aan het onderscheidend vermogen in prijs, kwaliteit, service en projectinrichting. Ons enthousiaste team locker specialisten legt de focus voortdurend op het uitbreiden en het bewaken van het huidige assortiment.
 

Lockers kopen van verschillende materialen

Het brede aanbod lockers beschikt over verschillende varianten in materialen, opties en kwaliteit, specifiek afgestemd op doelgroep, gebruik, budget en levertijden. Wilt u een metalen locker een houten locker of toch een elektronische locker? Olssen heeft het allemaal. Binnen al onze categorieën bieden wij lockers die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Naast het standaard assortiment bieden wij ook vele vormen van maatwerk aan.
 

Lockers voor projectinrichting en kleedkamerinrichting

Naast de particuliere verkoop zijn onze VCA gecertificeerde buitendienst medewerkers voortdurend op locatie aan het werk om projecten te voltooien. Projectinrichting, kantoorinrichting en kleedkamerinrichting zijn specialiteiten waar Olssen al jaren mee bezig is. Met klanten als KLM, Rabobank, G-star en Starbucks heeft Olssen een mooi portfolio aan klanten welke hebben gekozen om hun kantoor te laten inrichting met lockers van Olssen. Op onze referentiepagina is een overzicht te zien van enkele van onze projecten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken verzorgen wij alles omtrent de oplevering. Denk daarbij aan het plaatsen van lockers het activeren en instellen van bijvoorbeeld de elektronische pincodesloten en het netjes achterlaten van de werkplek.
 

Lockerkasten bestellen is op onze webshop extra veilig voor onze klanten

Om het bestellen van lockerkasten op onze webshop zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om onze website te laten bebeiligen met een SSL certificaat. Dit certificaat is te zien in de URL balk aan het groene slotje. Dit betekent dat al uw gegevens die u invult op onze website extra worden beveiligd. Naast betaling via Ideal, MrCash/Bancontact, Paypal of Creditcard is het ook mogelijk om achteraf per factuur te betalen. Olssen B.V. is ook nog aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg, waardoor klanten verschillende voordelen hebben met betrekking tot andere locker verkopers die hier niet bij zijn aangesloten. Blader gerust door ons grote lockerkasten assortiment en bij vragen over maatwerk, levertijden of specificaties kunt u altijd contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers.
 

Olssen B.V.: Happy @ Work