Hygiëne oplossingen

Contactloze lockersystemen en cleanroom oplossingen voor een optimale hygiëne voor stofarme kleedruimtes en onbemande recepties

Neem contact op
Onbemande receptie & cleanrooms

Onbemande receptie

Hygiëne is vandaag de dag een belangrijk onderdeel van al onze dagelijkse bezigheden. Met onze slimme lockerwand kunt u op afstand bezoekers, koeriers en leveranciers ontvangen. Dit betekent dat u via een video verbinding kunt communiceren met de persoon die voor de lockerwand staat, terwijl u zich elders in het kantoor of de betreffende omgeving bevindt.

Ons lockersysteem kan zoals gezegd worden voorzien van een videoscherm waarbij u met beeld en geluid kunt communiceren met de persoon die zich voor de lockerwand bevindt. Hierdoor is er dus geen persoonlijk contact wat de hygiëne ten goede komt. Deze vorm van communicatie is ideaal voor een onbemande receptie, drop off & pick up en voor apotheken waar klanten via een elektronisch lockersysteem hun medicijnen kunnen ophalen.

Voor een nog betere hygiëne kunnen de lockers worden voorzien van de volgende eigenschappen:

- Deuren gaan automatisch open
- Er kan contactloos worden betaald
- Contactloze identificatie voor toegang of afhalenCleanroom oplossingen

Olssen heeft door de vele jaren ervaring veel kennis opgedaan voor het leveren van kasten en meubilair (maatwerk) voor stofarme omgevingen, zoals cleanrooms, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende iso 7, 6 of 5 normeringen.

Cleanrooms moeten zeer schoon en hygiënisch zijn. Hierdoor speelt materiaalkeuze van het meubilair een grote rol. Het meubilair is vaak van volledig volkern HPL plaatmateriaal met indien gewenst een antibacteriële top laag. Olssen produceert dergelijk meubilair zelf waardoor wij een groot scala aan (maatwerk)meubilair kunnen leveren, denk hierbij aan:

- First in / First out kledingkasten (FiFo)
- Overstap-banken met/ of zonder schoenenvakken
- Lockers en lockerkasten
- Kledinguitgifte kasten
- Bakken en lades voor mondkapjes en haarnetjes
- Garderobekasten met ophangmogelijkheden
- Afgiftebakken voor vuile kleding

 

Neem contact op
Onbemande receptie & cleanrooms

Mogelijkheden

Lockers & Lockerkasten

Voor cleanrooms produceren wij Lockers en kasten volledig gemaakt van HPL, voorzien van een antibacteriële top laag.

Contactloos betalen

In de lockerwand is het mogelijk een betaalterminal te plaatsen voor het contactloos betalen van bijvoorbeeld medicijnen (apotheekklockers)

Onbemande receptie

Met onze slimme lockerwand kunt u op afstand bezoekers, koeriers en leveranciers ontvangen.

Contactloze identificatie

Bezoekers en leveranciers kunnen zich contactloos identificeren bij de centrale terminal in de lockerwand.