Dé oplossing voor de garderobe

Voor poppodium Paard (voorheen Paard Van Troje), dé poptempel van Den Haag, heeft Olssen ruim 300 elektronische- en kleurrijke bagagekluisjes geplaatst. Bezoekers kunnen hun eigendommen veilig opbergen in één van de lockers zodat zij hun jassen en overige bagage niet mee hoeven te sjouwen naar één van de zalen. Wetende dat hun eigendommen veilig opgeborgen liggen kunnen de bezoekers dus zorgeloos genieten van de vele voorstellingen die Paard te bieden heeft.

 

Poppodium Paard heeft gekozen voor de ‘event lockeroplossing’, waarbij bezoekers een kluisje in gebruik kunnen nemen (huren) door met hun mobiel één van de QR-codes te scannen die op verschillende locaties bij de lockers hangen. De QR-code leidt naar de ‘lockerwebsite’ die speciaal is vormgegeven in de huisstijl van Paard, waardoor deze direct herkenbaar is voor de bezoekers. Via deze website kunnen bezoekers een locker huren. Na het afrekenen ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een link naar een persoonlijke lockerpagina waarmee de gehuurde locker bediend kan worden. Op deze manier hoeft de bezoeker geen app te downloaden en is de gehuurde locker eenvoudig te bedienen.

Een unieke lockeroplossing speciaal voor eventlocaties, waarbij bezoekers een locker kunnen huren, betalen en bedienen door het enkel scannen van een QR-code.

Eventlockers

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


    Trusted by the world famous brands