Opbergoplossing voor de medewerkers van de NS

NS Amersfoort heeft sinds kort de beschikking over moderne elektronische lockers waar het personeel van de NS gebruik van kan maken. De personeelsleden van de NS hebben uiteenlopende beroepen, denk aan kantoorpersoneel, machinisten, perronmedewerkers etc. Al deze medewerkers kunnen dankzij een koppeling tussen ons lockersysteem en het personeelsbestand van de NS gebruik maken van de huidige personeelspassen. De lockerkasten zijn ingesteld voor wisselende gebruikers, zodat elke medewerker op elke gewenste moment een locker in gebruik kan nemen. Via centrale terminals worden de beschikbare lockers weergeven waarna de gebruiker een locker kan kiezen welke hij in gebruik wilt nemen.

 

Op verschillende locaties in Nederland zijn kantoren van de NS voorzien van elektronische lockersystemen van Olssen. Naast stalen garderobekasten zijn er ook houten (melamine) lockers geplaatst voor het opbergen van kleinere persoonlijke eigendommen. De functies en mogelijkheden van beide typen lockerkasten zijn hetzelfde waardoor elke NS medewerker gebruik kan maken van een locker met zijn of haar personeelspas.

De locker beheerder(s) zijn altijd volledig in controle. Alle functies van de lockers zijn in het Keynius online platform configureerbaar. Er kunnen rapporten worden opgevraagd en real-time gegevens zijn zichtbaar in het dashboard.

Ontdek Keynius

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Trusted by the world famous brands