Jassie – de stadsgarderobe van Breda

Jassie is de centrale plek in het uitgaansgebied van Breda waar bezoekers hun jas, tas en andere spullen veilig kunnen opbergen. In het mooie pand aan de Reigerstraat 11, midden in het Bredaase uitgaansgebied, staan maar liefst 512 elektronische Olssen lockers. Veelvoorkomende problemen van het uitgaanspubliek zoals kwijtgeraakte jassen, dichte kroegen of kwijtgeraakte bonnetjes behoren hiermee tot het verleden.

 

Jassie heeft gekozen voor een ‘visitor lockeroplossing’, waarbij bezoekers heel eenvoudig een kluisje huren door de volgende stappen te volgen:

Stap 1: De bezoekers scannen met hun mobiel ter plekke een QR-code of reserveren vooraf een locker via de website jassie.nl.

 

Stap 2: De QR-code leidt naar de ‘lockerwebsite’ die speciaal is vormgegeven in de huisstijl van Jassie, waardoor deze direct herkenbaar is voor de bezoekers.

 

Stap 3: De bezoeker laat zijn e-mailadres achter.

 

Stap 4: De bezoeker komt vervolgens op een betaalpagina terecht. Na het afrekenen ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een link naar een persoonlijke lockerpagina waarmee de gehuurde locker bediend kan worden. Op deze manier hoeft de bezoeker geen app te downloaden en is de gehuurde locker eenvoudig (tussentijds) te bedienen.

 

Jassie is opgericht door Jasper Hemmen en Pieter Vreeburg. Op basis van een goede usercase, hebben ze uiteindelijk voor de lockers van Olssen gekozen. In combinatie met het elektronische sluitsysteem van Olssen’s partner Keynius bleek dit de beste oplossing voor Jassie. Jasper vertelt: “Het gebruik van de lockers wordt door ons goed ervaren. We horen constant positieve reacties van onze klanten over hoe gemakkelijk het systeem werkt!” En de reden dat zij voor Olssen hebben gekozen? Jasper vertelt: “De reden dat wij voor Olssen gekozen hebben, is vooral doordat Olssen een zeer modern en goed werkend systeem heeft voor een redelijke prijs.”

Wil je meer informatie over Jassie? Bekijk hier de website: www.jassie.nl

“Een unieke lockeroplossing speciaal voor eventlocaties waarbij bezoekers een locker kunnen huren, betalen en bedienen door enkel het scannen van een QR-code.”

Eventlockers

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Trusted by the world famous brands