Vastgoed adviesbureau CBRE heeft sinds 2019 zeer unieke lockers in het kantoor. Deze duurzame lockers zijn geproduceerd uit oude jeans / spijkerbroeken en via een langdurig productieproces verwerkt tot stevige, duurzame en unieke lockers. De lockers zijn voorzien van het Keynius lockersysteem waardoor ze in het geval van CBRE te bedienen zijn met de personeelspassen. Via centrale terminals kunnen de medewerkers een beschikbare locker in gebruik nemen. In samenwerking met PLANQ heeft Olssen dit unieke project weten op te leveren.

Unieke, innovatieve en uiterst flexibele lockersoftware: Keynius maakt van al onze lockersystemen de perfecte oplossing voor uw situatie, omgeving en toepassing. Zonder aanschaf-, onderhouds- en beheerkosten maar mét de robuuste betrouwbaarheid en veiligheid die je van een locking expert mag verwachten.

Ontdek keynius

Contact

Benieuwd hoe onze lockeroplossingen u verder kunnen helpen?

Wij kijken graag samen met u hoe onze locking solutions waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. U bent van harte welkom voor een gezellig en vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of maak een afspraak voor een prettig telefoongesprek.

Trusted by the world famous brands