• Home
  • Lockeroplossingen
Voor elke situatie, omgeving en toepassing

Slimme elektronische lockersystemen.

Onderscheidend goede lockersystemen voor elke situatie.

Ontdek het gemak en de voordelen van de meest veilige, geavanceerde en gebruiksvriendelijke lockeroplossingen op de markt. Met onze innovatieve software en onze solide lockers heeft u één onderscheidend lockersysteem voor elke situatie, toepassing en omgeving. Veilig opbergen van persoonlijke eigendommen, uitgeven van producten, verkopen of verhuren van bedrijfsmiddelen, distribueren van pakketten… het wordt een fluitje van een cent met onze unieke lockersystemen. Uiteraard met gemakkelijk beheer en gebruik via onze smartphone app of online.

Welke innovatieve lockeroplossing kiest u?

Opbergoplossingen

Met onze opbergoplossingen biedt u bijv. uw medewerkers of bezoekers een uiterst veilige en gebruiksvriendelijke manier om persoonlijke eigendommen (tijdelijk) op te bergen.

Meer informatie

Drop off & Pick up

Met een Drop off & Pick up-oplossing – zoals pakketlockers – kunnen producten zonder toezicht van de ene persoon (of bedrijf) naar de ander worden doorgegeven. Bijv. boodschappen of pakketten kunnen in een locker worden afgegeven om vervolgens door de (interne of externe) ontvanger te worden opgehaald.

Meer informatie

Vending en verhuur

Met onze lockeroplossing voor vending en rental kunt u producten – zoals apparaten, kantoorartikelen, bloemen of gebruiksartikelen – verkopen of verhuren aan medewerkers, bezoekers, klanten en passanten. Betalen kan ter plekke via pin of online, of bijv. via een personeels- of bedrijfsaccount.

Meer informatie

Extra functionaliteiten

Breid uw lockersysteem uit met bijv. verwarmde of gekoelde lockers om producten in optimale conditie te houden, kies buitenlockers voor alle weersomstandigheden, beheer de voorraad van de items in uw lockers, koppel betaalterminals of scanners, of rust uw lockers uit met oplaadfuncties en sensoren. De mogelijkheden zijn legio!

Meer informatie

Key & Asset management

Beheer de toegang tot gedeelde bedrijfsmiddelen – zoals sleutels of gereedschap – op een veilige en gecontroleerde manier. Kiezen voor deze geautomatiseerde oplossing vermindert schade en verlies, vergroot de efficiency en verlaagt de kosten.

Meer informatie

Uitgifte

Voor het gecontroleerd en veilig uitgeven van producten en goederen maakt u gebruik van onze lockeroplossing voor uitgifte. Leg bijvoorbeeld bestelde medicijnen klaar voor afhalen, of geef eenmalige bedrijfsmiddelen uit aan de juiste medewerkers.

Meer informatie

Evenementen

Met onze evenementenlockers biedt u bezoekers van uw evenement een veilige plek voor het tijdelijk opbergen van hun persoonlijke spullen, met een lockersysteem dat zeer eenvoudig online te bedienen is via uw eigen lockerwebsite.

Meer informatie

Referenties

Wij zijn trots op onze mooie projecten!

Bekijk referentie

Testimonials

Onze klanten vertellen u graag waarom zij blij zijn met hun lockeroplossing

Extra functionaliteiten

Verfijn uw lockersysteem met extra functionaliteiten voor de perfecte oplossing in uw situatie.

Contact

Benieuwd welke lockeroplossing voor u de beste is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Certified by Olssen

In 2025 is Olssen marktleider in technologische innovatieve locking solutions. De veiligheid en betrouwbaarheid is daarbij zo groot, dat ‘certified by Olssen’ een garantie is die je het veilige gevoel geeft van bescherming van alles wat waardevol is. Bij dit alles blijven wij trouw aan onze eigenheid: altijd met gezond verstand en met beide benen op de grond.

MEER…

Trusted by the world famous brands