solution-banner

Keynius.

Unieke, innovatieve en uiterst flexibele lockersoftware: Keynius maakt van al onze lockersystemen de perfecte oplossing voor uw situatie, omgeving en toepassing. Zonder aanschaf-, onderhouds- en beheerkosten maar mét de robuuste betrouwbaarheid en veiligheid die je van een locking expert mag verwachten. Uiteraard mét intuïtieve en gemakkelijke bediening via een smartphone app en online.

Keynius® lockersoftware

Keynius® is een innovatief locker management systeem. De software draait in de cloud op een (uiterst goed beveiligde) Microsoft Azure-platform. Door de compleet nieuwe manier van kijken is Keynius ongekend flexibel opgebouwd en geschikt voor alle lockeroplossingen. Maak kennis met de onderscheidende locking solutions software Keynius®.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Gemakkelijk en intuïtief

  Om te kunnen werken met Keynius is geen dure server of ingewikkelde installatie nodig: omdat Keynius een cloud oplossing is, heeft u aan een standaard internetverbinding voldoende om uw lockeroplossing te beheren. Gebruikers reserveren en gebruiken hun lockers gemakkelijk via de app, online of via de terminal.

  De beste specificaties.

  Cloud-software

  Keynius is een cloud platform. Als cloud-oplossing zijn het onderhoud en updaten van de server en software volledig uitbesteed en geborgd, en zijn de gegevens van u en uw gebruikers beveiligd volgens de hoogste standaarden.

  Keynius app

  Met de Keynius smartphone app (Android en iOS) kunnen gebruikers hun lockers heel eenvoudig reserveren en bedienen, en indien nodig betalen. Ook bijv. het reserveren en/of ophalen van bedrijfsmiddelen (apparatuur, kleding, sleutels) is met de app heel gemakkelijk.

  Online beheer

  Beheerders hebben volledige controle over de instellingen en het gebruik van de lockers via het Keynius online platform. Hier regelen zijn ook gemakkelijk zaken als verhuuradministratie, asset management en voorraadbeheer van de lockerproducten.

  Elke authenticatie

  Aanmelden en gebruiken van uw lockers kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld met RFID (tag), pincode, FaceID, vingerafdruk of QR-code. U kiest of gebruikers daarvoor de terminal in de lockerwall kunnen gebruiken, de app, online gebruik of een combinatie.

  Elk soort gebruik

  Met Keynius kunt u uw lockers eenvoudig configureren voor elk soort gebruik: met vast toegewezen of juist flexibele lockers, bekende of anonieme gebruikers, met betaalmogelijkheden voor bijv. verkoop of verhuur van producten, en met bijv. voorraadbeheer van de producten.

  API-koppelingen

  Met behulp van een API dataconnection met uw eigen (user) management software, kunt u het beheer van gebruikers integreren en eenvoudig afhandelen. Er zijn standaard API’s beschikbaar voor veelgebruikte applicaties, en er kunnen API’s op maat worden gemaakt.

  Rapportages

  Via het online platform heeft u snel en gemakkelijk inzicht in het gebruik van uw lockers en kunt u zelf rapportages bekijken en downloaden. U kunt de rapportages samenstellen voor historische gegevens of voor de actuele real-time situatie.

  Lockersoftware voor toepassing in elke situatie en lockersysteem

  Door de flexibele opbouw kan Keynius gebruikt worden voor elke soort lockeroplossing. Of u uw lockerwall nu alleen gebruikt voor het opbergen van persoonlijke eigendommen, of bijv. voor het uitlenen en beheren van dure apparatuur, met Keynius is het eenvoudig mogelijk.

  Controle en flexibiliteit met elk soort gebruik en authenticatie

  Met Keynius richt u uw lockeroplossing in zoals voor uw situatie het beste is: met (een combinatie van) vast, flexibel of anoniem lockergebruik en met elke soort of combinatie van authenticatie, zoals RFID, pincode, vingerafdruk, FaceID of via de app.

  Eenvoudig online beheer met volledig inzicht in gebruik

  Alle functies van de lockers zijn in het Keynius online platform configureerbaar. Er kunnen rapporten worden opgevraagd en real-time gegevens zijn zichtbaar in het dashboard. Ook de administratie voor bijvoorbeeld lockerhuur en borg is eenvoudig bij te houden.

  Uitermate goede beveiliging en altijd up-to-date supercharge teamwork

  U gebruikt de locker management software in de cloud, via een uiterst goed beveiligde (Azure) platform. Dit betekent naast excellente veiligheid ook het gemak en de kostenbesparing van elke vorm van systeembeheer of onderhoud.

  Met de handige Keynius app heb je elke locker zó in de vingers! Download ‘m in de stores.

  Keynius aan het werk zien?

  Eenvoudig, intuïtief, gemakkelijk, handig… Met zoveel mooie woorden wilt u nu toch eerst wel eens voor uzelf zien of dit allemaal klopt, nietwaar? Prachtig, u bent van harte uitgenodigd voor een live of online demo!

  Keynius bekijken

  Contact

  Benieuwd naar hoe onze lockeroplossingen u verder helpen?

  Wij kijken graag samen met u hoe onze locking solutions waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. U bent van harte welkom voor een gezellig en vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of maak een afspraak voor een prettig telefoongesprek.

  Trusted by the world famous brands