Click & collect systeem voor winkels.

Verhoog de service naar uw klanten aanzienlijk met onze unieke pakketlockers. De click & collect lockers zijn voorzien van unieke functies en mogelijkheden en zijn uitermate eenvoudig te beheren via het online locker management platform.

Bestellingen afleveren en ophalen via een lockersysteem.

Met een elektronisch click & collect lockersysteem kunnen uw klanten bestellingen eenvoudig afhalen bij een lockerwall. Hierdoor hebben zij zelf de controle over hun bestelling, zonder gedoe, op het perfecte moment en uiterst veilig. Click & collect is in elke sector werkbaar, of dit nu een groothandel, lokale slagerij (zeker, gekoelde lockers!) of een tankstation is. Lever geweldige service naar uw klanten en bespaar op uw kosten.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Ontdek de voordelen

  • Geen software-aanschaf
  • Lage beheerskosten
  • Remote control

  Volledig in controle

  • Betaalopties en inzicht in inkomsten
  • Keynius platform voor optimaal beheer
  • Historische en real-time rapportages

  Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

  Functies en mogelijkheden

  lockers voor Apotheken

  Extra service 24/7

  Met een click & collect lockersysteem biedt u uw klanten de mogelijkheid om bestelde producten af te halen op een door de hen gewenst tijdstip.

  lockers voor Apotheken

  Contactloze overdracht

  Met pakketlockers zorgt voor een veilige en contactloze overdracht van het af te halen artikel door de klant. Hierdoor heeft u geen toezichthouder of personeel nodig die de afhandeling controleert.

  lockers voor Apotheken

  Meerdere doeleinden tegelijkertijd

  Elke lockerwall kan worden ingesteld voor verschillende doeleinden. Zo kan een deel worden gebruikt voor click & collect en een ander deel van de lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen van bijv. winkelend publiek.

  lockers voor Apotheken

  Gekoeld of verwarmd

  Lockers kunnen worden voorzien van een koeling of verwarming. Zo kunnen ook bijv. bederfelijke (voedsel)producten op de goede temperatuur worden opgeborgen voor afhalen.

  lockers voor Apotheken

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van de lockers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  lockers voor Apotheken

  Grotere klanttevredenheid

  Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over het missen van een levering. Evenmin zijn zij extra kosten kwijt aan verzendkosten. En inleveren van een pakket kan ook weer hier!

  lockers voor Apotheken

  Authenticatie

  Klanten kunnen zich met bijv. pincode, QR-code of via de smartphone app identificeren bij de lockerwall waarna de voor hun bestemde locker opent voor afhalen.

  lockers voor Apotheken

  Voor binnen en buiten

  De stevige, solide en mooie lockers kunnen zelfs in een buitenvariant worden geleverd. Dat is pas helemaal 24/7 service!

  lockers voor Apotheken

  Verlaag uw kosten

  Met de flexibiliteit van pakketlockers levert u niet alleen extra service, maar bespaart u ook op personeelskosten of bezorgkosten.

  lockers voor Apotheken

  Keynius

  Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een zogeheten SAAS-installatie (Software as a Service).

  Maatwerk

  De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

  Software

  Wat is Keynius?

  Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

  Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

  Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

  Meer over Keynius
  Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

  Referenties

  Wij zijn trots op onze mooie projecten!

  Bekijk onze producten.

  Bestel direct uw lockers in onze webshop.

  call

  Contact

  Geïnteresseerd in onze oplossingen?

  Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt geheel vrijblijvend op bezoek komen in onze showroom.

  Trusted by the world famous brands