Apotheken

Bestellingen afleveren en ophalen via een lockersysteem.

Met een elektronisch click & collect lockersysteem kunnen uw klanten bestellingen eenvoudig afhalen bij een lockerwall. Hierdoor hebben zij zelf de controle over hun bestelling, zonder gedoe, op het perfecte moment en uiterst veilig. Click & collect is in elke sector werkbaar, of dit nu een groothandel, lokale slagerij (zeker, gekoelde lockers!) of een tankstation is. Lever geweldige service naar uw klanten en bespaar op uw kosten.

apotheeklockers voor receptuitgifte

Ontdek de voordelen

  • Geen software-aanschaf
  • Lage beheerskosten
  • Remote control

Volledig in controle

  • Betaalopties en inzicht in inkomsten
  • Keynius platform voor optimaal beheer
  • Historische en real-time rapportages

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

Functies en mogelijkheden

icon

Extra service 24/7

Met een click & collect lockersysteem biedt u uw klanten de mogelijkheid om bestelde producten af te halen op een door de hen gewenst tijdstip.

icon

Contactloze overdracht

Met pakketlockers zorgt voor een veilige en contactloze overdracht van het af te halen artikel door de klant. Hierdoor heeft u geen toezichthouder of personeel nodig die de afhandeling controleert.

icon

Meerdere doeleinden tegelijkertijd

Elke lockerwall kan worden ingesteld voor verschillende doeleinden. Zo kan een deel worden gebruikt voor click & collect en een ander deel van de lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen van bijv. winkelend publiek.

icon

Gekoeld of verwarmd

Lockers kunnen worden voorzien van een koeling of verwarming. Zo kunnen ook bijv. bederfelijke (voedsel)producten op de goede temperatuur worden opgeborgen voor afhalen.

icon

Centraal lockerbeheer

Het beheer van de lockers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

feature icon

Grotere klanttevredenheid

Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over het missen van een levering. Evenmin zijn zij extra kosten kwijt aan verzendkosten. En inleveren van een pakket kan ook weer hier!

feature icon

Authenticatie

Klanten kunnen zich met bijv. pincode, QR-code of via de smartphone app identificeren bij de lockerwall waarna de voor hun bestemde locker opent voor afhalen.

feature icon

Voor binnen en buiten

De stevige, solide en mooie lockers kunnen zelfs in een buitenvariant worden geleverd. Dat is pas helemaal 24/7 service!

feature icon

Verlaag uw kosten

Met de flexibiliteit van pakketlockers levert u niet alleen extra service, maar bespaart u ook op personeelskosten of bezorgkosten.

feature icon

Keynius

Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een zogeheten SAAS-installatie (Software as a Service).

Maatwerk

De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

Software

Wat is Keynius?

keynius user icon LOCKER MANAGEMENT SOFTWARE

Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

Meer over Keynius
keynius user LOCKER MANAGEMENT SOFTWARE

Referenties

Wij zijn trots op onze mooie projecten!

Bekijk onze producten.

Bestel direct uw lockers in onze webshop.

call icon

Contact

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt geheel vrijblijvend op bezoek komen in onze showroom.

Certified by Olssen

In 2025 is Olssen marktleider in technologische innovatieve locking solutions. De veiligheid en betrouwbaarheid is daarbij zo groot, dat ‘certified by Olssen’ een garantie is die je het veilige gevoel geeft van bescherming van alles wat waardevol is. Bij dit alles blijven wij trouw aan onze eigenheid: altijd met gezond verstand en met beide benen op de grond.

MEER…

Trusted by the world famous brands