• Home
 • Publieke ruimten

Bagage lockers voor publieke ruimtes.

Elektronische bagagekluisjes voor bezoekers, toeristen en passagiers

Solide, mooie lockers in publieke omgevingen.

Met een elektronisch lockersysteem voor persoonlijke eigendommen en/of bagage kunnen toeristen, passagiers en bezoekers voor een bepaalde tijd hun persoonlijke spullen opbergen. Met een dergelijke opbergmogelijkheid kunnen de gebruikers zorgeloos genieten van de uit te voeren activiteit zonder dat zij hun bagage mee hoeven te sjouwen.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Uw verdienmodel

  • Lockergebruik tegen betaling
  • Geen extra IT’er nodig
  • Inkomsten door lockerverhuur

  Gebruiksvriendelijk

  • Gebruik van mobiele app
  • vooraf reserveren mogelijk
  • Authenticatie naar keuze

  Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

  Functies en mogelijkheden

  lockers voor Apotheken

  Authenticatie

  Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

  lockers voor Apotheken

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  lockers voor Apotheken

  Betaalmogelijkheden

  Keynius kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen bezoekers en klanten vooraf online betalen of afrekenen via een betaalterminal (cashless) bij de lockers.

  lockers voor Apotheken

  Koppeling met elk systeem

  Keynius kan met ieder ander systeem worden gekoppeld. Hierdoor kunnen bestaande klant- of personeelsgegevens gebruikt blijven worden.

  lockers voor Apotheken

  Smartphone app

  Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals lockers reserveren, huren, openen, evt. betalen en afsluiten.

  lockers voor Apotheken

  Keynius

  Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

  lockers voor Apotheken

  Vooraf reserveren

  Het is mogelijk dat bezoekers en klanten vooraf een locker reserveren (afhankelijk van uw wensen). Dit kan via de Keynius Smartphone App.

  Maatwerk

  De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

  Locker management software

  Wat is Keynius?

  Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

  Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

  Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

  Meer over Keynius
  Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

  Referenties

  Wij zijn trots op onze mooie projecten!

  Bekijk onze producten.

  Bestel direct uw lockers in onze webshop.

  call

  Contact

  Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands