solution-banner
Branches

Slimme elektronische lockeroplossingen voor elke omgeving.

Onze lockeroplossingen bieden eindeloze mogelijkheden.

Lockersystemen kunnen voor elk bedrijf een passende oplossing bieden. Het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen, verkopen of verhuren van producten, drop off & pick up van bijv. pakketten, of gecontroleerde productuitgifte van bedrijfsmiddelen: het zijn maar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden. Met onze locking solutions kunt u uw service naar klanten, bezoekers en medewerkers verhogen, kritische bedrijfsmiddelen beschermen en monitoren, uw efficiency verhogen, en operationele kosten verlagen. Kortom: slim bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat!

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Wat is uw branche?

Een passende innovatieve lockeroplossing voor elke omgeving en situatie.

Referenties

Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

Bekijk referentie

Testimonials

Onze klanten vertellen u graag waarom zij blij zijn met hun lockeroplossing.

Slimme elektronische lockeroplossingen voor elke omgeving

Oplossingen die echt waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Slimme elektronische lockeroplossingen voor elke omgeving

Opbergoplossingen

Met onze opbergoplossingen biedt u bijv. uw medewerkers of bezoekers een uiterst veilige en gebruiksvriendelijke manier om persoonlijke eigendommen (tijdelijk) op te bergen.

Meer informatie
grass
Slimme elektronische lockeroplossingen voor elke omgeving

Drop off & Pick up

Met een Drop off & Pick up-oplossing – zoals pakketlockers – kunnen producten zonder toezicht van de ene persoon (of bedrijf) naar de ander worden doorgegeven. Bijv. boodschappen of pakketten kunnen in een locker worden afgegeven om vervolgens door de (interne of externe) ontvanger te worden opgehaald.

Meer informatie
Slimme elektronische lockeroplossingen voor elke omgeving

Vending en verhuur

Met onze lockeroplossing voor vending en rental kunt u producten – zoals apparaten, kantoorartikelen, bloemen of gebruiksartikelen – verkopen of verhuren aan medewerkers, bezoekers, klanten en passanten. Betalen kan ter plekke via pin of online, of bijv. via een personeels- of bedrijfsaccount.

Meer informatie
Slimme elektronische lockeroplossingen voor elke omgeving

Extra functionaliteiten

Breid uw lockersysteem uit met bijv. verwarmde of gekoelde lockers om producten in optimale conditie te houden, kies buitenlockers voor alle weersomstandigheden, beheer de voorraad van de items in uw lockers, koppel betaalterminals of scanners, of rust uw lockers uit met oplaadfuncties en sensoren. De mogelijkheden zijn legio!

Meer informatie
icon

Key & Asset management

Beheer de toegang tot gedeelde bedrijfsmiddelen – zoals sleutels of gereedschap – op een veilige en gecontroleerde manier. Kiezen voor deze geautomatiseerde oplossing vermindert schade en verlies, vergroot de efficiency en verlaagt de kosten.

Meer informatie
icon

Uitgifte

Voor het gecontroleerd en veilig uitgeven van producten en goederen maakt u gebruik van onze lockeroplossing voor uitgifte. Leg bijvoorbeeld bestelde medicijnen klaar voor afhalen, of geef eenmalige bedrijfsmiddelen uit aan de juiste medewerkers.

Meer informatie
icon

Evenementen

Met onze evenementenlockers biedt u bezoekers van uw evenement een veilige plek voor het tijdelijk opbergen van hun persoonlijke spullen, met een lockersysteem dat zeer eenvoudig online te bedienen is via uw eigen lockerwebsite.

Meer informatie
grass

Contact

Ook waarde toevoegen aan uw bedrijf met een slimme lockeroplossing?

Bent u nieuwsgierig naar een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Trusted by the world famous brands