Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

Elektronische bagage lockers voor de bezoekers


Attractiepark Toverland heeft er voor gekozen om de bezoekers een extra service aan te bieden d.m.v. het plaatsen van elektronische lockers. Bezoekers van het park kunnen hun bagage of overige spullen veilig in de lockers opbergen, zodat ze deze niet mee hoeven te nemen in het park. Deze speciaal gekleurde lockers zijn voorzien van een op maat gemaakt elektronisch systeem waarmee bezoekers middels 2 schermen (Terminals) een kluis kunnen uitzoeken en kunnen betalen middels muntgeld of contactloos.
 

Extra informatie en mogelijkheden van de terminals

o Voorzien van windows 10 64-bit Entry
o 10,4" LED open frame aanraakscherm (Touchscreen)
o Verwarmingselement met Rittal thermostaat (i.v.m. buiten locatie)
o Gebruiksvriendelijke user interface met de huisstijl van Toverland
o Afwerking middels geslepen RVS panelmount, IP65 afdichting van het scherm

Bekijk meer over dit systeem
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland
De klant verteld.
Olssen heeft met veel enthousiasme een innovatieve oplossing gerealiseerd voor de vele bezoekers die dagelijks Attractiepark Toverland bezoeken en gebruik willen maken van veilige lockers.
Bart Marketing manager
Werking van de software

Lockersysteem Toverland

Attractiepark Toverland heeft er voor gekozen om het elektronische lockersysteem op maat te laten maken met de wensen en uitstraling die het park wilt hebben. Zo heeft het park bijvoorbeeld zelf een design aangeleverd (user interface) welke is geprogrammeerd in het scherm. Voor de bezoekers is het gebruik zeer eenvoudig en hoeven er geen moeilijke handelingen worden verricht. Gebruikers kunnen zowel vooraf (via internet of een voucher) als tijdens het bezoek een kluis huren voor een bepaalde periode. Via het scherm kunnen bezoekers aangeven welke kluis(nummer) zij in gebruik willen nemen en daarbij kan een eigen 4-cijferige code worden ingevoerd. De bezoeker kan ervoor kiezen om deze code per mail te laten versturen zodat de code + kluisnummer altijd achterhaald kan worden wanneer deze is vergeten. Zodra de tijd is ingevoerd voor welke tijdsperiode de kluis gehuurd dient te worden kan er worden betaald met muntgeld of contactloos, hierbij kan de bezoeker ook aangeven of hij of zij een factuur of transactiebon wenst te ontvangen (dit is wettelijk verplicht) De bezoeker heeft gedurende de huur periode altijd toegang tot de kluis middels de zelf ingevoerde code. Indien de bezoeker later terug is dan de vooraf ingevulde tijdsperiode dan dient de bezoeker extra kosten te betalen alvorens de locker kan worden geopend. De lockers kunnen ook op afstand worden beheerd door het lockermanagement systeem, via dit systeem kan de beheerder de statistieken en het gebruik van de lockers analyseren. De metalen lockers hebben een speciale "roest kleur" welke past bij de uitstraling en de locatie waar de lockers geplaatst zijn. Zowel de terminals als de lockers hebben een speciale behandeling gehad waardoor deze vochtbestendig zijn. De lockers zijn namelijk ook buiten geplaatst, weliswaar overdekt, maar ook daar kan vocht komen. Deze behandeling zorgt er dus voor dat er geen verkleuring optreed of roest.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Extra informatie over de gebruikte terminals
Windows 10 - 64bit entry De centrale terminals zijn voorzien van het windows 10 besturingssysteem
10 inch Touchscreens Kluisjes kunnen worden bediend via een 10 inch touchscreen
Verwarmingselement Dankzij een Rittal thermostaat zijn de centrale schermen verwarmd
Eigen huisstijl / userinterface Gebruiksvriendelijke userinterface met de huisstijl van Toverland
Waterdicht Afwerking middels geslepen RVS panelmount, IP65 afdichting van het scherm
Nederlands product De productie van de lockers en de software is volledig voldaan in Nederland
Wilt u meer weten over alle mogelijkheden omtrent de aanschaf van elektronische bagagekluisjes?
Meer weten over onze oplossingen voor Attractiepark Toverland? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op
Download onze brochure
Meer weten over elektronische bagage lockers in een publieke / recreatieve omgeving? Download dan direct onze gratis brochure, hier vindt u meer informatie over ons bagage lockersysteem welke wij o.a. hebben geplaatst bij Toverland, Schiphol en N.S.
Download brochure
Gerelateerde referenties
Residentie Chambon
Lobby

Residentie Chambon

Drop off systeem Brussel
Schiphol Airport
Bagagekluisjes

Schiphol Airport

>300 Lockers Amsterdam
Schiphol Airport
Publieke (wacht)ruimte

Schiphol Airport

Pakketlockers Amsterdam