Elektronische schoolkluisjes

Schoolkluisjes dienen niet alleen veilig te zijn, maar moeten ook eenvoudig te beheren zijn door bijvoorbeeld de conciërge. Ons Ubilock elektronische lockersysteem beschikt over alle functies en mogelijkheden, waarbij zowel de beheerder als de studenten / leerlingen optimaal gebruiksgemak ervaren bij het gebruik van de lockers.
 

Neem contact op
Veilig & eenvoudig beheer

Lockersysteem in het onderwijs


Uw uitdaging
Ubilock is het meest uitgebreide lockersysteem op de markt. De speciale schoolmodule bevat alle functies en mogelijkheden die voor een optimaal gebruiksgemak zorgen voor zowel de leerlingen als voor u. Het is van groot belang dat de lockers op eenvoudige wijze op afstand te beheren zijn zodat u de volledige controle en overzicht heeft omtrent het gebruik van de lockers. Daarnaast hebben elektronische schoolkluisjes als voordeel dat er geen gezeur meer is met verloren sleutels.

Onze oplossing
Om het gebruiksgemak voor u zo optimaal mogelijk te maken bevat ons lockersysteem tal van functies en mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Zo kunt u via een PC, tablet of smartphone de lockers beheren, verschillende instellingen wijzigen en heeft u een actueel overzicht van het lockergebruik. Uw huidige leerling bestanden kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de locker management software zodat er op eenvoudige wijze leerlingen kunnen worden toegevoegd of verwijderd en u hoeft maar 1 keer per jaar de lockers toe te wijzen zodat elke leerling zijn eigen persoonlijke kluisje heeft.

Leading in lockers
Elektronische schoolkluisjes dienen zeer veilig en gebruiksvriendelijk te zijn, daarom zijn onze producten AVG-proof en worden regelmatig getest door cyber security centers. Daarnaast is ons lockersysteem ook beschermd tegen stroomuitval en hebben de lockers een goede inbraakbeveiliging dankzij de hoge kwaliteit lockers die wij aanbieden. De combinatie van al deze veiligheidsmaatregelen zorgt ervoor dat persoonsgegevens en bezittingen altijd uitstekend beveiligd zijn.
 

Offerte aanvragen
Veilig & eenvoudig beheer

Functies & mogelijkheden

Het Ubilock lockersysteem kent vele functies en mogelijkheden, hieronder een kort overzicht

Vaste gebruikers

Ubilock kan worden ingesteld voor “vast gebruik” dit betekent dat elk kluisje kan worden toegewezen aan één leerling. Hierdoor heeft elke leerling zijn eigen persoonlijke kluisje gedurende het schooljaar of een naar wens ingestelde periode.

Koppeling

Het is mogelijk om leerling volgsystemen door ons te laten integreren in het lockersysteem. Voorbeelden zijn Magister, Somtoday en It’slearning. Ubilock ondersteunt ook S.O.A.P, XML, CSV en diverse andere web services.

Eenvoudig beheer

Degene die lockers dient te beheren kan dit eenvoudig doen via het online locker management platform of via de centrale terminals. Blokkeren, openen, aanpassen en het gebruik van de lockers monitoren zijn enkele voorbeelden van de beheerdersfuncties.

Authenticatie mogelijkheden

De meeste scholen kiezen ervoor om de leerlingen de schoolkluisjes te laten gebruiken d.m.v. hun persoonlijke schoolpas. Het is ook mogelijk de kluisjes in gebruik te nemen door een badge, tag, pincode of via een smartphone app.

Cloud management

Ubilock beschikt over een online lockermanagement platform waar de beheerder kan inloggen. Dit platform is bereikbaar via een PC, tablet of smartphone. Hier kan de beheerder het gebruik van de lockers inzien en instellingen of rechten van leerlingen wijzigen.

Stroomvoorziening

De binnenzijde van de kluisjes kunnen worden voorzien van een oplaadpunt voor elektronica. Hiermee kunnen bijvoorbeeld laptops worden opgeladen terwijl deze veilig liggen opgeborgen in de kluisjes van de leerlingen.

Centrale schermen

Via de terminals (centrale touchscreens) kunnen de leerlingen en beheerder(s) de kluisjes bedienen. De hoeveelheid terminals is afhankelijk van uw wensen. Hoe meer terminals hoe kleiner de kans dat leerlingen moeten wachten tijdens drukke periodes.

Smartphone bediening

Leerlingen kunnen ook lockers in gebruik nemen door gebruik te maken van onze nieuwe smartphone app. Via deze app kunnen ze eenvoudig hun persoonlijke kluisje openen en sluiten.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Download onze brochure

Wit u meer weten over elektronische schookluisjes en alle mogelijkheden en functies die daarbij horen?

Download brochure