Elektronische bagagekluizen

Met een elektronisch lockersysteem voor bagage kunnen toeristen / passagiers voor een bepaalde tijd veilig hun persoonlijke spullen opbergen. Met een dergelijk lockersysteem kunnen de gebruikers zorgeloos genieten van de vrije tijd die zij hebben zonder dat ze hun bagage of tassen mee hoeven te sjouwen.

Neem contact op
Lockers die geld opleveren

Bagage lockersysteem


Uw uitdaging
In publieke omgevingen komt het regelmatig voor dat bezoekers, recreanten en bijvoorbeeld toeristen een locatie nodig hebben waar zij tijdelijk hun persoonlijke spullen/ bagage kunnen opbergen. Denk hierbij aan locaties als vliegvelden, attractieparken, hotels en bijvoorbeeld evenementenhallen. Het is voor uzelf, de omgeving en de bezoekers erg prettig wanneer er een mogelijkheid bestaat dat bagage op een veilige en eenvoudige manier kan worden opgeborgen. Dit verhoogd de service, voorkomt rondslingerende tassen en geeft de gebruikers een prettige opbergoplossing. Daarnaast kunnen elektronische bagage lockers ook worden voorzien van een betaalterminal, het gebruik van de lockers levert dus ook nog geld op, afhankelijk van de situatie.

Onze oplossing
Elektronische bagagekluisjes kunnen zowel op het moment zelf gehuurd worden als vooraf via een (online) reservering. Ubilock kan een koppeling maken met uw website waardoor geïnteresseerden vooraf een bagagelocker kunnen huren zodat zij er zeker van zijn dat ze tijdens het bezoek hun bagage kunnen opbergen. Er kan vooraf worden betaald (voor de huur) of bij de lockeropstelling zelf via een ingebouwde betaalterminal. Gebruikers kunnen zelf bepalen voor welke tijdsperiode zij een bagagekluisje in gebruik willen nemen. Met een dergelijk lockersysteem verhoogt u de service aanzienlijk.

Leading in lockers
De Ubilock software en hardware kan PCI Compliant worden opgeleverd. Dit is een internationaal beveiligingsgraad voor het veilig bewaren van kaart- en transactiegegevens. Hierdoor blijven kaart- en transactiegegevens van gebruikers optimaal beschermd. Via een PC, tablet of smartphone kunnen de beheerders inloggen in de locker management software. Via dit platform heeft u direct inzicht in het lockergebruik en heeft u een actueel overzicht wat de lockers hebben opgeleverd en de actuele status van de lockers.
 

Offerte aanvragen
Lockers die geld opleveren

Functies & mogelijkheden

Veilig en betrouwbaar bagage lockersysteem van alle gemakken voorzien

Cloud management

De beheerder heeft altijd toegang tot de Locker Management Software (LMS). Dit kan via een PC, tablet of smartphone. In de LMS kan de beheerder instellingen wijzigen, het actuele lockergebruik inzien en direct bekijken wat de verhuur van de lockers heeft opgeleverd.

Vooraf reserveren

Geïnteresseerden kunnen vooraf een bagagelocker huren, mits onze software een koppeling heeft gemaakt met uw website. Het is daarbij ook mogelijk dat gebruikers vooraf betalen voordat ze de locker daadwerkelijk in gebruik nemen.

Koppeling

Ubilock kan ten alle tijden een synchronisatie maken tussen een bestaand systeem en de Ubilock software. Daarnaast kan Ubilock ook een koppeling maken met uw website.

Oplaadpunten

Bagagekluisjes kunnen aan de binnenzijde worden voorzien van stroompunten. Voor bepaalde situaties en omgevingen is het een extra service wanneer lockergebruikers hun elektronica tegelijkertijd veilig kunnen opbergen en opladen.

Tijdsperiode

De gebruiker kan zelf bepalen voor welke periode hij of zij een bagagekluisje wenst te huren. Daarbij is het ook mogelijk om een bepaald maximum in te stellen zodat gebruikers niet dagenlang een locker kunnen claimen.

Code via sms

Iemand die vooraf een locker huurt krijgt per sms een unieke code waarmee hij of zij de betreffende locker in gebruik kan nemen. Het invoeren van deze code kan via de centrale terminal op de lockerwand.

Centrale terminal

Via een centrale terminal kunnen gebruikers een locker huren en betalen. De hoeveelheid terminals is afhankelijk van de hoeveelheid lockers en uw persoonlijke wensen.

Historie bekijken

De beheerder(s) hebben altijd inzicht in het lockergebruik. Dit kan via de centrale terminals d.m.v. een masterbadge als via de online locker management software. Zo heeft de beheerder altijd de controle over het gebruik van de lockers.

Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure

Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak

Download onze brochure

Wilt u meer weten over onze elektronischhe bagagekluisjes en alle mogelijkheden die wij daarbij bieden?

Download brochure