Basisschool kluisjes

Kluisjes voor basisscholen zijn dé oplossing wanneer u meer rust wilt creëren op de gangen van de school en een veilige opbergoplossing wilt bieden aan de kinderen voor jun jassen, tassen en lunchpakketten. Bekijk hier alle informatie over onze basisschool lockers

Neem contact op
Veilig, Hygiënisch & gebruiksvriendelijk

Kluisjes voor de basisschool


Veilige en gebruiksvriendelijke schoolkluisjes voor basisscholen zorgen voor veel voordelen voor zowel de kinderen als de leraren. Kluisjes kunnen ten eerste een goede vervanging zijn voor kapstokken en garderoberekken welke vaak rommelig eruit zien wat een rustgevende uitstraling niet ten goede komt. Basisschoolkluisjes zijn daarom een goede vervanging van kapstokken en garderoberekken. De kinderen kunnen een eigen kluisje krijgen waar een jas, tas en eventueel een lunchpakket in opgeborgen kunnen worden. Doordat de kinderen de jassen in een eigen kluisje leggen zal dit ook verspreiding van luizen tegengaan.

Olssen weet als geen ander hoe belangrijk het is dat kluisjes perfect passen bij de huidige omgeving en huisstijl van de basisschool. Daarom kunnen wij maatwerk projecten opleveren die volledig naar wens worden gerealiseerd. Denk hierbij aan verschillende kleuren, afmetingen, functies en mogelijkheden van de basisschoolkluisjes.

Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden omtrent de basisschoolkluisjes, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze lockerspecialisten. Wij voorzien u graag van meer informatie of komen graag bij u langs op locatie om alle mogelijkheden te bekijken.
 

Offerte aanvragen
Veilig, Hygiënisch & gebruiksvriendelijk

Wat bieden onze schoolkluisjes

Kleurrijke, veilige en gebruiksvriendelijke kluisjes voor kinderen

Oplossing tegen luizen

Wanneer de jassen in een kluisje worden opgeborgen, voorkomt dit verspreiding van luizen.

Rust op de gang

Kluisjes creëren meer rust op de gang, door een schone en opgeruimde uitstraling.

Veilig voor kinderen

Onze schoolkluisjes zijn veilig voor kinderen. Geen scherpe randen en niet hoger dan 1,5 meter.

Geen onhandige sleutels

Dankzij veilige draaiknoppen kunnen de kluisjes worden afgesloten zonder dat kinderen sleutels moeten bewaren.