Archiefkasten


Archiefkast kopen

Een archiefkast voor het kantoor bestel je gemakkelijk en voordelig bij Olssen. Ons grote assortiment archiefkasten bestaat uit verschillende modellen kasten die elk hun eigen kenmerk en functie hebben. Om een voorbeeld te geven bevinden zich in ons assortiment roldeurkasten, archiefkasten met draaideuren, hangmappenkasten, ladekasten en brandwerende kasten. Elke archiefkast is gemaakt van de hoogste kwaliteit metaal of kunststof en zorgt voor jarenlang gebruiksplezier. Onze kantoorkasten zorgen ervoor dat documenten, ordners en overige kantoorspullen netjes, maar ook vooral veilig kunnen worden opgeborgen. Elke archiefkast is bij ons voorzien van een slot en hebben een groot scala aan kleurenopties. Ofwel, Olssen biedt een groot assortiment kasten die voldoen aan uw archiveringsbehoefte. Als u meerdere aantallen wilt bestellen, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat wij een passende aanbieding kunnen maken. Elk kantoor heeft zijn eigen uitstraling, daarom is het belangrijk dat er ook passende kantoorkasten in het kantoor staan. Mede daarom bieden wij zowel standaard kasten als luxe archiefkasten. De standaardmodellen bevinden zich in de Basic serie en de luxere modellen bevinden zich in de Acurado en Asisto serie. Ook bieden wij een groot assortiment Bisley archiefkasten. Bisley staat garant voor een zeer goede kwaliteit, lange fabrieksgaranties en ontelbare opties voor elke kast.
 

Dé kantoorkasten leverancier

Sinds 2004 focust Olssen zich naast het leveren van lockers op het leveren van archiefkasten en het inrichten van kantoorpanden. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven en proberen een zo groot mogelijke voorraad aan te houden, zodat snelle leveringen gegarandeerd zijn. Een Basic archiefkast heeft een levertijd van ongeveer 4 werkdagen, maar kan ook direct worden afgehaald in ons magazijn. De Acurado of Asisto kasten hebben een langere levertijd, omdat deze op bestelling worden geproduceerd in onze fabriek. Zoals eerder gezegd verzorgd Olssen dus ook de complete inrichting van kantoren, dit kan beginnen bij het tekenen van 3D-modellen tot de oplevering van het project. Het kan voorkomen dat u op zoek bent naar een bepaald model of een bepaalde kleur kast. Aangezien Olssen ook maatwerk levert kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor maatwerk kasten of speciale aanvragen. Onze kantoorkasten bieden wij altijd aan voor de laagste prijs. In onze verkoopprijzen zitten automatisch al kortingen verwerkt zodat u niet alleen verzekerd bent van de beste kwaliteit, maar ook van de laagste prijzen op ons gehele assortiment.
 

Archiefkasten voor een betere productiviteit

Een archiefkast is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het hedendaagse kantoorleven. Waar vroeger nog de stapels papieren en ordners op de bureaus lagen, worden vandaag de dag kantoren en bureaus zo opgeruimd mogelijk gehouden. Geordend en opgeruimd te werk aan zorgt namelijk voor een betere productiviteit en betere werkprestaties. Kantoorkasten bieden dus dé oplossing om kantoorspullen netjes en geordend op te bergen. Naast de grote kantoorkasten bieden wij ook kleinere kasten zoals ladeblokken en ladekasten, welke te plaatsen zijn onder een bureau of zelfs op het bureau. Voor het extra veilig opbergen van kantoorspullen kunt u ook kiezen uit één van onze brandwerende archiefkasten. Deze kasten zijn onlangs toegevoegd aan ons assortiment en voldoen aan de norm DIN 4102 waardoor de inhoud beschermd is tegen inbraak en branden tot maximaal een half uur. De kasten zijn flexibel in te delen en zijn onverwoestbaar.
 

Olssen verzorgd ook complete kantoorinrichtingen

Naast de online verkoop van onze producten verzorgen wij ook complete kantoorinrichtingen. Gedurende de jaren heeft Olssen zich gepostioneerd als een toonaangevend bedrijf in de kantoorinrichting branche. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze referentiepagina, waar te zien is welke grote bedrijven gekozen hebben voor de service en diensten van Olssen. Wij verzorgen de inrichting van A tot Z, waarbij we beginnen bij de tekentafel en eindigen bij de complete oplevering. Voor inrichtingen kan er ook gebruik gemaakt worden van maatwerk archiefkasten. Deze kasten laten wij produceren in onze eigen houtfabriek. Wij leveren dus ook houten archiefkasten en zelfs modulaire opbersystemen. Deze modulaire kasten zijn eenvoudig uit te breiden en zijn geproduceerd volgens de normen van een circulaire economie. In het kantoor van Olssen staan archiefkasten uit ons eigen assortiment. Wij ervaren dus zelf de kwaliteit en het gebuiksgemak van de kantoorkasten en weten dus precies welke kwaliteit wij aanbieden.