Alles over Olssen


 

Geschiedenis

Olssen is opgericht in 2004 door Arjan, Cees, Leo en René de Bruin. De 4 broers begonnen hun avontuur in Hardinxveld-Giessendam in een garage, waar de handel in gebruikt meubilair al snel een vlucht nam.

De steeds toenemende behoefte van klanten aan slimme(re) opbergoplossingen werd al snel duidelijk. Een wereld die voortdurend in beweging is vraagt om slimmere opbergoplossingen. Reizen, werken plezier maken, ondernemen en sporten, de toegenomen mobiliteit zorgt ervoor dat ook organisaties zich in steeds hoger tempo moeten aanpassen aan de wensen van klanten, bezoekers en medewerkers. Een kans voor verdere ontwikkeling die door Olssen met beide handen werd aangegrepen!

Er werd in de jaren die volgden veel tijd, energie en middelen geïnvesteerd in het ontwikkelen van een eigen slim elektronisch lockersysteem. Een systeem dat klanten volledig in controle zou brengen over hun opbergmogelijkheden- en productuitgifteproces.

Na de lancering van het eigen Ubilock lockersyteem en het aantrekken van lokaal talent, groeide Olssen flink door. In 2017 werd verhuisd naar de Industriestraat, met compleet vernieuwde showroom en expeditie. In 2020 ontgroeide Olssen wederom uit zijn jasje, en streek neer aan de Parabool in Sliedrecht. Een hypermodern kantoor met inspirerende werkruimtes, showroom en sterk uitgebreide assemblage en exepditie biedt ruimte aan de verdere groeiplannen en ambities van de broers de Bruin en hun organisatie.

Vandaag de dag

Vandaag de dag biedt Olssen complete elektronische lockersystemen aan toonaangevende bedrijven en organisaties zoals BNP Paribas, KLM, IKEA, Rabobank, Schiphol, Pfizer en vele anderen. We zorgen er op deze manier voor dat onze relaties maximale controle krijgen over de opbergmogelijkheden die ze aanbieden. Zodat hun klanten, bezoekers en medewerkers op een gemakkelijke en efficiënte manier persoonlijke- of bedrijfseigendommen kunnen opbergen.

Met een professioneel team worden de pijlen vandaag de dag gericht op leiderschap in deze branche. Het is onze ambitie om marktleider te worden op het gebied van high-tech elektronische lockersystemen. Dit streven we na door leidend te zijn in productinnovatie en- toepassingen. Door continu te focussen op maximale klantbeleving en- tevredenheid. En door te blijven investeren in onze organisatie en vast te houden aan de kernprincipes van Olssen: Leiderschap, optimisme, innovatie en deskundigheid.